Weleda

Weleda

15.80

Calma la irritació causada per l'afaitat i prevé el dessecament cutani.

10.20

Cura essencial per a tota la família, per cara i cos. De textura untuosa, aquesta crema uneix les virtuts nutritives i protectores de l'oli d'ametlla dolça i de la cera d'abella amb les virtuts calmants de la calèndula biodinàmica. Prevé el dessecament cutani i protegeix tot tipus de pell de les agressions externes i les condicions climàtiques desfavorables com el fred o el vent. Els extractes de calèndula alleugen i calmen la pell seca, sensible o irritada.

8.75

Formulada amb ingredients 100% naturals.

19.50

Crema nutritiva per a pells normals i seques que atenua les primeres arrugues, hidrata i suavitza la pell.

24.95

Rica en antioxidants naturals, activa la regeneració cutània i neutralitza els radicals lliures.

20.80

Suau crema que nodreix i regenera la pell durant el somni, atenuant les primeres arrugues. Enriquida amb oli d'onagra, dóna suport de manera ideal el procés de regeneració nocturna i aporta elasticitat. La pell desperta llisa, descansada i lluminosa.

6.70

Aquesta pasta dental està concebuda per les persons quw volen prescindir de l'oli de menta, per exemple durant un tractament homeopàtic.

6.95

Crema de dutxa sense sabó, amb pH fisiològic, formulada a base d'una suau crema netejadora vegetal que respecta l'equilibri natural de la pell. Enriquida amb olis de sèsam i macadàmia.

9.95

Suau gel de dutxa de textura cremosa compost a base d'olis biològics de sèsam, macadàmia i magrana d'efecte antioxidant que mima la pell.

7.75

Protegeix la cara del nadó contra les influències ambientals (vent, pol·lució, fred). També pot usar-se en mans i zones exposades del cos. La cera d'abella forma una fina capa protectora que no obstrueix els porus. Els extractes de calèndula i camamilla calmen l'epidermis, i l'oli d'ametlla dolça manté la pell llisa i suau. La crema s'absorbeix ràpidament sense deixar una pel·lícula greix.

10.40

Crema de dutxa sense sabó, amb pH fisiològic, formulada a base d'una suau crema netejadora vegetal que respecta l'equilibri natural de la pell. Enriquida amb olis de sèsam i macadàmia.

6.70

La crema dental de Ratania de Weleda ajuda a lluitar contra la placa bacteriana responsable de la formació de la càries gràcies al seu contingut en carbonat d'origen natural.

6.70

Gel que cuida i protegeix les genives sensibles.

12.40

Amb oli de llimona BIO. Gràcies a la seva exclusiva fórmula a base d'olis essencials naturals de llimona i taronja, prevé i neutralitza eficaçment les olors corporals desagradables.

13.90

Aquesta llet hidrata, suavitza i afavoreix les funcions naturals de la pell del nen.

10.20

Mascareta amb civada biològica que nodreix i enforteix el cabell sense endurir.

22.90

Producte natural d'acció anticel.lulítica, a partir d'olis vegetals naturals de conegut efecte drenant.

15.90

Amb extractes biològics de àrnica, planta coneguda per les seves extraordinàries propietats medicinals, aquest oli de massatge és ideal per abans i després de l'exercici. Facilita la preparació i la recuperació muscular, restituint la tonicitat de la pell. En combinació amb un suau massatge, aquest oli proporciona un efecte calor que ajuda a la relaxació muscular.

21.80

Prevé les estries, deixant la pell més llisa i flexible.

22.90

Tractament corporal antioxidant intensiu. Amb oli de llavors de magrana bio, aquest oli corporal estimula la renovació cel · lular i regenera la pell.

6.70

La pasta de dents salina de Weleda està especialment indicada per combatre la càries i la tosca, amb efecte blanquejant i un agradable gust de menta.

5.70

Uns llavis de vellut amb aquesta cura protectora i tractant.

14.60

Tractament SOS per cara i cos. Crema d'alt poder reparador que soluciona les petites molèsties puntuals de la pell en el dia a dia, pel que és imprescindible per a la bossa i el necesser de viatge.

32.45

Hidratació intensiva i duradora, a més d'atenuar arrugues i reafirmar la pell.

10.25

Gel per bany i dutxa sense sabó que neteja suaument cabell i cos. Protegeix la pell de la sequedat i deixa el cabell suau, sedós i fàcil de pentinar. Amb extractes de calèndula bio que calmen la pell, no irrita els sensibles ulls dels nens. Ideal per a nens i adults amb pell molt seca. Alta tolerància confirmada per pediatres i dermatòlegs, fins i tot en pells hipersensibles, dermatitis atòpica i crosta làctia.

9.80

Xampú reparador Civada Weleda. Per cabell sec o dañado.Reduce puntes obertes, suavitza i enforteix i protegeix el cabell des de l'arrel. Amb olis naturals i extractes vegetals de plantes. Sense silicones ni substàncies petroquímiques.