Comprar els millors Vitamines i minerals ecologics

L'herbier
17.57

14.29

Solaray B Complex 50 inclou totes les vitamines B a unes concentracions efectives i equilibrades i conté importants nivells d'inositol i de colina, importants nutrients per al cervell.

29.37

Complex de vitamina B dacció retardada en dues etapes. A la primera etapa una porció de B COMPLEX 75 de SOLARAY és alliberada de manera ràpida, la resta de B COMPLEX 75 de SOLARAY sallibera gradualment en un període de 6 - 8 hores.

18.10

Aquesta fórmula té les quantitats de Calci citrat i Magnesi citrat en les proporcions adequades per aconseguir una millor absorció daquests minerals, a més duna sèrie de nutrients importants que actuant en sinèrgia amb el calci i el magnesi, afavoreixen la seva correcta absorció, el seu manteniment, corregeixen els nivells apropiats de calci i nodreixen el teixit connectiu i les fibres de col · lagen que componen els ossos.

11.45

El calci és el mineral més abundant del cos. La seva funció principal és la dajudar a la construcció i manteniment dossos i dents, fent-ho en col · laboració amb el fòsfor. A més el calci intervé en el procés de coagulació sanguínia i en el control del pas de fluids a través de les cèl · lules. També està lligat al correcte funcionament del cor i sistema neuromuscular. Almenys la meitat del magnesi del nostre cos està combinat amb calci i fòsfor en els ossos. La resta està en els glòbuls vermells, músculs i altres teixits tous. El magnesi està relacionat amb la contracció muscular i el funcionament nerviós. El zinc és un oligoelement de gran importància en el sistema immune, i és component de molts sistemes enzimàtics. És també un constituent de la insulina i de lesperma.

5.08

El carbonat de magnesi a més de ser una important font natural de magnesi, és capaç d'emmascarar el sabor àcid d'alguns sucs de fruites (llimona, aranja o taronja).

17.45

Forma dalta absorció, els minerals són factors essencials en la nutrició humana, són els constituents dossos, dents, teixits tous, músculs, sang i cèl · lules nervioses. Actuen com a catalitzadors de moltes reaccions dins del cos, i són importants en la producció dhormones. El manganès és un important activador de molts sistemes denzims, i forma part delles. Juga un paper important en la síntesi de proteïnes i metabolisme dàcids grassos, sent necessari per al desenvolupament normal de lesquelet i lactivitat de la glàndula pituïtària.

5.47

MG 500 Quelat de Magnesi d'El Granero Integral és una de les formes més assimilables del magnesi. La seva suplementació s'aconsella a l'astènia primaveral, síndrome premestrual, menopausa i en les èpoques de creixement.

Ana m. la justicia
5.39

El magnesi intervé en la formació de tots els teixits, inclosos els de lesquelet. En la formació danticossos, enzims i hormones. Enla relaxació muscular fins i tot en el ritme cardíac i també en el treball mental

Ana m. la justicia
11.35

El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. A més, el magnesi contribueix a l'equilibri electrolític i contribueix al metabolisme energètic normal. El magnesi també contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i al funcionament normal dels músculs. El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i a la funció psicològica normal. A més, contribueix al manteniment dels ossos i les dents en condicions normals. El magnesi contribueix al procés de divisió cel·lular.

12.84

Sal de magnesi (Sulfat de magnesi) usada comunment per incrementar el nivell daquest mineral en lorganisme i dús comú com a laxant.

34.95

Vitamina C no àcida dalta absorció amb bioflavonoides cítrics. Per prevenir la irritació estomacal. A més, Ester-C ® Plus conté els metabòlits que es troben de forma natural amb la vitamina C en la naturalesa. Sutilitza un procés delaboració especial per formar un complex únic de metabòlit ascorbat càlcic. Ester-C ® Plus de Solgar ofereix els beneficis addicionals daportar acerola, complex de bioflavonoides cítrics, rutina i gavarrera al metabòlit complex dEster C ascorbat. Conté els metabòlits que apareixen de forma natural a la Vitamina C (incloent àcid L-Treónico, àcid L-Lixónico i àcid L-Xilónico) Que han demostrat facilitar labsorció de vitamina C. Comprimit formulat amb els següents ingredients naturals: fosfat dicàlcic, cel · lulosa microcristal · lina, hidroxipropil cel · lulosa, diòxid de silici, àcid esteàric vegetal, estearat magnèsic, goma de cel · lulosa, glicerina vegetal.

12.00

Indicat per: Debilitat de lligaments i tendons; Debilitat del teixit conjuntiu; Caiguda del cabell, ungles trencadisses, Pell flàccida, Grans, Herpes, Infeccions de la pell, Cremades solars, Ferides, Picades dinsectes; Ardors destómac. A part té una funció important en el metabolisme dels cartílags i ossos facilitant la fixació del calci als mateixos.

20.20

Indicat per: Debilitat de lligaments i tendons; Debilitat del teixit conjuntiu; Caiguda del cabell, ungles trencadisses, Pell flàccida, Grans, Herpes, Infeccions de la pell, Cremades solars, Ferides, Picades dinsectes; Ardors destómac. A part té una funció important en el metabolisme dels cartílags i ossos facilitant la fixació del calci als mateixos.

19.84

La metilcobalamina, també coneguda com a coenzim B12, és la forma metabòlicament activa de la vitamina B12. Aquesta presentació està dissenyada per a una òptima absorció i eficiència en lorganisme. La fórmula, apta per a vegetarians, conté xilitol.

12.70

OptiZinc ® és un complex patentat de zinc i metionina en la proporció 1:1. La metionina és laminoàcid millor absorbit per lorganisme

11.32

La presentació de crom en aquest producte és trivalent, que és la forma més aconsellable per a una major efectivitat del producte. El crom és un mineral essencial que augmenta lefectivitat de la insulina pel que regula la glucèmia, ajudant a controlar la gana i a cremar greix.

136.73

Es podria considerar SOA ® com un reequilibrador iònic de lorganisme, que contribueix donant a les cèl · lules lenergia necessària per lluitar contra les agressions que modifiquen el seu estat electroquímic. Està directament implicat en les relacions del sistema immunitari.Participa en gran mesura en l’estructura de la pell i assegura lelasticitat daltres teixits. Assegura la integritat dels músculs, tendons, teixit ossi i cartílag i participa en lenfortiment de la seva principal funció: mobilitat i flexibilitat dels primers, i rigidesa i major regeneració dels segons. Contribueix a la bona funcionalitat vascular.

21.95

Solgar Vitamina B12 Liquidació amb B Complex 59ml. Aquesta fórmula líquida de sabor agradable és una excel · lent opció per a aquells que tenen dificultat per empassar comprimits o càpsules, també per a persones vegetarianes o amb dietes pobres en carn, ous o peix. Una fórmula líquida pot ser preferible, ja que no cal que es descomponguin en el tracte digestiu, en comparació amb una càpsula estàndard.

9.95

Suplement alimentari ideat per aportar la quantitat de vitamina c necessària per al nostre organisme.

A.vogel
12.15

Quan la vitamina C natural que ingerim està integrada al costat de les altres substàncies que componen el propi aliment (fruites, verdures, etc.) Sassimila millor que la vitamina C sintètica.

20.63

Solaray Vitamin C Tablite ™ dacció retardada en dues etapes. El 50% del producte sallibera ràpidament a lestómac (primera etapa).La Vitamina C romanent és alliberada de manera gradual en un període de temps superior a 12 hores (segona etapa).Aquest producte està formulat sense: llevat, llet, blat, soja, blat de moro, gluten, ou, sucre, sal, nous, colorants ni conservants artificials.

30.95

Una culleradeta de cafè aporta 5 mg de Vitamina C.

18.45

La vitamina D pot sintetitzar en l'organisme a partir dels aliments i en la pell per l'exposició a la llum solar. A partir de la llum UV (B) que entra en contacte amb la pell, i després de contactar amb 7-dehidrocolesterol, es produeix pre-vitamina D. Posteriorment, aquesta forma es converteix en vitamina D3 (colecalciferol). Una deficient exposició solar durant les èpoques hivernals, protegir-nos del sol per evitar lesions ocasionades per aquesta circumstància, la utilització de pantalles de protecció, etc, poden reduir la quantitat d'aquesta vitamina en l'organisme, per la qual cosa cal analitzar la nostra alimentació i estil de vida per reparar la possible necessitat d'aquesta important vitamina.