Comprar els millors Vins i caves ecologics

Vins i caves

6.95

Aquest vi ha estat elaborat sota l'estricte control de CCPAE i, per tant, s'adequa rigorosament a les normes de vins ecològics. El procés d'elaboració ha anat encaminat a conservar tota la seva essència natural. El pas per bóta durant uns mesos l'ha ajudat a mantenir una estructura potent i, el temps que ha romàs en ampolla, ho ha anat afinant.

8.28

8.85

4.55

3.95

Cuvee plaisir
3.95

3.60

Per beure sol o prendre-ho amb carns rostides oa la graella. Vi de garnatxa blanca que encara conserva les seves característiques de naturalesa aromàtica mitja, amb notes florals, afruitades i herbàcies. És lleugerament àcid i amb persistència mitjana, saborós.

Cuvee plaisir
2.59

Vi afruitat resultat duna selecció dels millors raïms Airén.

3.99

El vi negre Dogma és un vi afruitat, amb un caràcter especial, d'un gust persistent, amb la fusta molt ben integrada i d'un color vermell fosc que enamora. Està elaborat artesanalment amb molta cura i dedicació, controlant manualment tot el procés, i sense deixar escapar el mínim detall, amb la varietat Garnatxa negra i matisat amb Syrah i Cabernet Sauvignon.

5.80

sense sulfits afegits.

Viña ijalba
6.90

Aquest és un vi elaborat amb una barreja de 90% ull de llebre i 10% graciano, raïms procedents de les vinyes propis del celler localitzats a San Vicente de la Sonsiera i voltants de Logronyo, en total celler compta amb unes 82 hectàrees de vinyes localitzats en les zones abans esmentades Color vermell robí-intens, brillant, amb rivets violacis, molt bona adherència en copa, en nas és un vi d'aromes complexos, fruites vermelles i seques, un toc molt suau de sotabosc i fullaraca combinats amb els torrats i torrefactcos de la criança, amb una mica de vainilla. En boca és un vi sec, de molt bona acidesa i ric taní, és corpulent, untuós al paladar amb un final ampli i persistent, molt harmònic. 100% Ecològic

Castell d'age
8.95

Cuvee plaisir
3.95

De color vermell cireres amb reflexos violetes. En boca és saborós, agradable i equilibrat.

Cuvee plaisir
2.59