Terrasana

Terrasana

Terrasana
8.55

Lalga ilarame és bruna, delicada i amb altes dosis de calci, fòsfor i iode, a més de vitamines A, B1 i B2. Sutilitza molt per lluitar contra la hipertensió i afavorir la circulació sanguínia. Es caracteritza pel seu sabor lleument dolç, ric en sucres naturals sense calories.

Terrasana
5.69

Gràcies al seu contingut en provitamina A i el seu efecte remineralitzant pot estar indicada per a un bon estat i creixement del cabell i de les ungles. A més, afavoreix la disminució del colesterol ja que facilita l'eliminació dels greixos en sang. També afavoreix l'eliminació de metalls pesants.

4.31

El arrurruz Bio, és en pols o midó provinent de la índia el qual és similar al midó de blat de moro que en ser dissolt en una mica d'aigua o qualsevol altre líquid té característiques espessidors, aquesta pols és utilitzat per espessir sopes, cremes, melmelades, postres i salsa, a més de posseir propietats diürètiques.

Terrasana
4.77

Terrasana
3.98

Terrasana
4.05

A punt per utilitzar en amanides o en receptes japoneses.

Terrasana
6.68

Aquestes algues tenen un gran efecte remineralitzant, estant molt indicades en cas de convalescència, embaràs, etapes de creixement o simplement quan busquem una bona aportació de calci i altres minerals. Resulta també antianèmica per la seva aportació de ferro fàcilment assimilable. Al Japó les algues hiziki tenen fama com a tractament antienvelliment ja que a més de ser depuratives són molt convenients per a enfortir els ossos, les ungles i el cabell.

Terrasana
8.40

Terrasana
9.98

El Kuzu, d'origen japonès, ha estat usat des de temps immemorials com a aliment però també com a medicina. En la medicina tradicional el Kuzu s'utilitza per reduir la febre, per controlar les diarrees, reforçar les mucoses, reconstruir la flora i per al refredat, per reduir l'estrès o contra l'insomni.

Terrasana
0.60

Terrasana Maxi Tubi Organic Sweet Liquorice és un pal de regalèssia, preparat mitjançant recepta tradicional amb farina de blat orgànic de tipus 550, sal i oli d'anís orgànic. Endolcit amb melassa orgànics, xarop de sucre orgànica i extracte d'arrel de regalèssia orgànic.

Terrasana
7.88

Pastisset tradicional japonès elaborat amb arròs dolç cuit al vapor i mòlt.

1.99

8.85

Pasta d'albercocs japonesos.

8.69

Albercocs japonesos adobats en sal marina i fulles de shiso.Este té un sabor molt àcid i salado.Por seu alt contingut en sal, l'umeboshi es pot conservar per molt temps.

Terrasana
9.59

La salsa teriyaki aporta un intens sabor i molt aroma a totes les preparacions culinàries. Es fusiona amb tot tipus d'aliment donant un sabor distinitiu i més dolç.

Terrasana
5.86

Espaguetti de fàcil digestió.

6.28

Terrasana
5.49

L'alga nori afavoreix la disminució del colesterol ja que facilita l'eliminació dels greixos en sang. També afavoreix l'eliminació de metalls pesants.

Terrasana
5.28

El Tamari és una salsa de soja de color gairebé negre i olor característica, que s'utilitza per amanir diferents plats de verdures, pastes, etc. A la cuina oriental és àmpliament utilitzat.

Terrasana
9.51

Si incorpores al tamari a la teva alimentació quotidiana li estaràs aportant al teu organisme elements com sal, aigua, ferro, proteïnes, hidrats de carboni i calci. Ajuda a combatre la fatiga i el cansament. Proporciona un efecte remineralitzant. Ajuda a millorar lestat de la teva sang ia eliminar diferents microorganismes dels aliments. Millora el funcionament del teu sistema digestiu. Ajuda a absorbir millor els nutrients.

Terrasana
6.79

El te mu és una sàvia combinació de 16 plantes yin i yang que interactuen i es complementen, ajuden a mantenir el cos fort i sa, resistent als refredats i alleuja problemes estomacals.

1.22

Deliciós suau regalèssia dolça orgànica Aquest dolç gota d'Terrasana segons una antiga tradició elaborada amb ingredients recent collits. Una combinació equilibrada d'exemple, extracte d'arrel de regalèssia lleu biològic i oli d'anís orgànica proporcionen característica suau sabor dolç de regalèssia que perdura.

Terrasana
3.99

Un veritable te de tres anys japonès que consisteix en les branquetes rostides de la planta del te. Conté molt poca teïna (entre un 1-1,5%)

3.91

Vinagre de Umeboshi s'obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració del Umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'oli.

Terrasana
11.14

Lalga wakame es recomana en dietes per a persones hipertenses. Té propietats desintoxicants. Estimula la producció dhormones. Regenera la qualitat de la sang. Apropiada per a la recuperació postpart.Lalga wakame Ajuda a millorar les secrecions dels ronyons i del fetge.