Soria

Soria

Soria
1.69

Alpiste sec en gra (Phalaris canariensis L.) servit en borsa.

2.18

Saconsella posar una cullerada sopera dargila blanca en un recipient adequat (no metàl · lic ni de plàstic) i afegir a poc a poc aigua o infusions, fins a obtenir la consistència desitjada. La màscara ha de ser de consistència ferma. Aplicar sobre la cara i coll, evitant el contorn dulls i llavis, una fina capa, deixar que actuï uns 10 minuts i retirar amb aigua tèbia abans que sassequi bé. Posteriorment es pot aplicar una crema hidratant.

2.50

Alternativa vegetal a la llet. 100% vegetal. Sense sucres afegits. Molt baix contingut de sal. Baix contingut en greixos.

1.85

Begudes 100% ecològiques, refrescants, nutritives i saludables. De fàcil digestió, no tenen colesterol i gairebé no tenen greixos. En no contenir lactosa, les begudes vegetals ecològiques són una alternativa vàlida tant per a persones amb intolerància alimentària com per a vegetarians. Alternativa no làctia a la llet de vaca i soja. 0% lactosa. 0% colesterol.

1.99

1.60

Begudes 100% ecològiques, refrescants, nutritives i saludables. De fàcil digestió, no tenen colesterol i gairebé no tenen greixos. En no contenir lactosa, les begudes vegetals ecològiques són una alternativa vàlida tant per a persones amb intolerància alimentària com per a vegetarians. Alternativa no làctia a la llet de vaca i soja. 0% lactosa. 0% colesterol.

3.80

1.87

5.08

El carbonat de magnesi a més de ser una important font natural de magnesi, és capaç d'emmascarar el sabor àcid d'alguns sucs de fruites (llimona, aranja o taronja).

11.50

Composor 3-Boldo Complex-de Sòria Natural, és una barreja dextractes secs i olis essencials de plantes especialment indicat en problemes de fetge i digestions pesades.

11.89

Tradicionalment utilitzat per a la desaparició de certs estats dalteració i agitació. Barreja dextractes secs i olis essencials de plantes en vehicle de glicerina vegetal. Sense alcohol.

8.05

L'extracte de Cua de Cavall de Soria Natural és diürètic, hemostàtic, astringent, afavoridor de la formació de glòbuls vermells, antidegeneratiu, cicatritzant.

12.93

Recomanat per augmentar la producció de bilis i depuratiu de l'organisme.

11.50

Prepara lorganisme davant els canvis bruscos de temperatura i el període hivernal. Barreja dextractes secs i olis essencials de plantes en vehicle de glicerina vegetal. Sense alcohol.

3.47

La suavitat, lleugeresa i finor de les empanades de Alecosor les converteix en un aliment nutritiu i deliciós que pot prendre tota la família. Ideals per prendre a mig matí, en el menjar, berenar, sopar o com aperitiu. Constitueixen una alternativa sana al menjar ràpid.

10.51

Elimina líquids retinguts, és digestiu i antiinflamatori.

8.42

Molt útil com a reguladora de les menstruacions, antiespasmòdica, sudorífica, antiinflamatòria, antiéeptica i cicatritzant.

8.15

Regenerador de la cèl · lula hepàtica, estimulant de la producció de bilis (colerètic), afavoreix leliminació de bilis (colagog), hipocolesterolitsant (disminueix el colesterol), diürètic, laxant, aperitiu.

9.21

Ideal per millorar la memòria i la funció mental, ja que augmenta el flux sanguini al cervell.

9.21

Relaxa el nostre sistema nerviós i muscular.

11.31

Sistema Urinari, Digestiu, ginecològic, cardiovascular, dermatològic i respiratori.

8.56

Aquest extracte de Dent de Lleó té entre les seves propietats la de ser diürètic (fa orinar), estimular la producció de bilis (colerètic), i ser depuratiu i un regenerador del teixit conjuntiu.

2.52

Elaborada amb farina integral d'espelta primitiva (100%) o espelta (Triticum monococcum L). Baix contingut en greix. (0% colesterol) Molt baix contingut en sodi. Alt contingut en fibra. Aliment de baix índex glucèmic.

22.11

FOST PRINT Classic és, pel seu elevat contingut en fòsfor, glucosa i minerals, un important precursor dATP, molècula encarregada de proporcionar lenergia necessària a lorganisme. Està recomanat per cobrir els requeriments denergia extra daquelles persones que necessiten mantenir un gran rendiment en la seva activitat diarla, com ara executius, treballadors, mestresses de casa, estudiants adults que no vulguin Ingerir ginseng.

1.75

La Galeta Integral amb Sèsam de Soria Natural s'elabora amb farina integral de blat procedent de cultius nets, a la qual s'ha afegit inulina i sèsam, obtenint així una cruixent galeta d'inigualable sabor, composició equilibrada i d'elevat valor nutritiu.

1.75

Alt contingut en fibra (7%). Sense colesterol (0%). Cruixent. Efecte favorable sobre el colesterol. Amb fructosa i greix vegetal (gira-sol). Sense conservants ni colorants. Elaborat amb farina integral de blat procedent de cultius nets, anís i inulina.