cacau en pols | cacau en pols ecologic

Soluble i instantani

Assaboreix d'un bon cacau en pols, garrofa en pols i més solubles amb Biospace. Pots trobar cacau en pols ecològic i més en el nostre catàleg online.

A.vogel
5.45

4.49

5.85

Aquest cacau de gran qualitat es caracteritza per la seva aromàtic sabor a xocolata. El cacau en pols Demeter de Rapunzel sinclou dins de la cooperació en el projecte HAND IN HAND Conacado de República Dominicana. Aquest projecte garanteix el plaer de disfruitar dun autèntic cacau de cultiu biològic, respectant les regles del comerç just.

4.39

Alternativa3
3.35

Exquisit cacau instantani ecològic. Els seus ingredients han estat cultivats en harmonia amb la Naturalesa, utilitzant tècniques tradicionals, sense agroquímics. D'dissolució immediata tant en llet freda com calenta.

Alternativa3
3.25

El Cacau pur d'Alternativa3 és conreat per cooperatives de camperols / es que respecten els Drets Humans, el Medi Ambient i la Justícia Social.

El granero
4.00

Granocaf és una barreja soluble de cereals, xicoira i figues amb un agradable gust de torrat i tocs dolços. Es pot barrejar amb aigua o amb la teva llet preferida per començar el dia amb energia i vitalitat o per reposar forces al llarg de la jornada No conté cafeïna, donant energia autèntica i saludable.

3.95

Abans de l'aparició del cafè a Europa, la xicoira ja era coneguda i molt apreciada. Per obtenir-es mol i torra acuradament l'arrel de la planta.Bebida sense cafeína.la xicoira és una planta que purifica la sang i elimina les toxines del fetge.

5.60

La beguda instantània de cacau en pols ecològic Cavi Quick de Vivani no és una xocolata instantani qualsevol. Amb només dos ingredients d'origen ecològic, sucre de canya integral i cacau en pols, et proporcionen tot el sabor de la xocolata directe al teu got de llet, ia més sense contingut gras.