Solaray

Solaray

12.70

Cada càpsula de Solaray Acidophilus Plus conté més de 3 mil milions (potència mínima garantida en el moment de la manufactura) de cèl·lules viables de Lactobacillus acidophilus amb L. bulgaricus i Streptococcus thermophilus en una base de pols pastanaga. Aquests bacteris són necessàries per al manteniment d'un tracte digestiu en òptim funcionament.

14.29

Solaray B Complex 50 inclou totes les vitamines B a unes concentracions efectives i equilibrades i conté importants nivells d'inositol i de colina, importants nutrients per al cervell.

29.37

Complex de vitamina B dacció retardada en dues etapes. A la primera etapa una porció de B COMPLEX 75 de SOLARAY és alliberada de manera ràpida, la resta de B COMPLEX 75 de SOLARAY sallibera gradualment en un període de 6 - 8 hores.

41.27

Aquesta fórmula està dissenyada com a suport nutricional a una correcta funció cerebral.

24.60

El Nabiu Vermell ha demostrat ser de gran eficàcia en el tractament i prevenció d'infeccions d'orina, sent de gran utilitat en el cas d'infeccions recurrents. Acidifica l'orina, afavorint-se la eliminació de microorganismes i es redueix el risc que es formin càlculs o litiasi renal de fosfat càlcic.

16.67

12.70

OptiZinc ® és un complex patentat de zinc i metionina en la proporció 1:1. La metionina és laminoàcid millor absorbit per lorganisme

11.32

La presentació de crom en aquest producte és trivalent, que és la forma més aconsellable per a una major efectivitat del producte. El crom és un mineral essencial que augmenta lefectivitat de la insulina pel que regula la glucèmia, ajudant a controlar la gana i a cremar greix.

42.05

Aporta més de 80 ingredients per a un màxim suport nutricional. La fórmula, 100% vegetal, aporta totes les vitamines i minerals, incloent els coenzims de les vitamines i minerals aminoquelados. També incorpora importants antioxidants: com la luteïna, el licopè, el CoQ10 i làcid alfa lipoic, així com bioflavonoides, enzims digestius i pectina, aliments rics en clorofil · la i complex herbari. Els nutrients de Spectro Energy! aporten un suport nutricional per uns renovats nivells denergia i un estil de vida actiu.

19.05

Multivitamínic i mineral que conté més de 30 vitamines i minerals, amb antioxidants, barreja de carotenoides, minerals, enzims, plantes i concentrat vegetal.

34.92

Complement alimentari formulat per afavorir el procés de neteja hepàtica.

20.63

Solaray Vitamin C Tablite ™ dacció retardada en dues etapes. El 50% del producte sallibera ràpidament a lestómac (primera etapa).La Vitamina C romanent és alliberada de manera gradual en un període de temps superior a 12 hores (segona etapa).Aquest producte està formulat sense: llevat, llet, blat, soja, blat de moro, gluten, ou, sucre, sal, nous, colorants ni conservants artificials.

30.95

Una culleradeta de cafè aporta 5 mg de Vitamina C.