Comprar els millors Sist. immunitari i infeccions ecologics

Sist. immunitari i infeccions

9.75

És un complement alimentari a base de homogeneïtzat d'ou de guatlla, reforçat amb Zinc i Seleni. Aquests dos ingredients contribueixen al funcionament del sistema immunitari.

19.00

Preparat biològic elaborat amb echinaceas acabades de collir, per augmentar les defenses inespecífiques del nostre organisme. Per augmentar les defenses de lorganisme, en predisposició a patir refredats, en infeccions generals lleus i de les vies respiratòries superiors que cursen amb febre. Tractament de suport en infeccions de les vies respiratòries i urinàries.

10.95

A. Vogel Echinaforce Hot Drink - Calent és una combinació de Echinaforce i baies de saüc per als símptomes aguts de la grip i el refredat. 100% natural, estimula les defenses i accelera la recuperació en la grip i el refredat.

Suravitasan
29.65

Fémina Flor és un producte especialment formulat per a la higiene femenina. Aquesta compost d'una combinació de probiòtics (microorganismes beneficiosos), cèl·lules vives (10.000 milions per càpsula) que ajuden a restablir i regenerar la flora vaginal i combatre infeccions.

25.50

Kyolic ® fórmula 103 Immune és un suplement alimentari que està pensat per ajudar lorganisme a mantenir una bona complementació nutritiva davant els canvis destació.

Ifigen
12.87

Estimulant de l'hematopoesi i immunomodulador. El NAR actua sobre les cèl·lules mare que donen origen als leucòcits i les plaquetes. És atòxic i capaç de normalitzar les taxes de plaquetes i de leucòcits mentre els agents tòxics destrueixen la crasis sanguínia. Protegeix durant la teràpia dels agents físics, químics, anticancerígens, així com antimicrobians i antivírics, estimulant les defenses immunitàries de l'organisme. Usat com a tractament coadjuvant en ràdio i quimioteràpia i en infeccions.

Laboratorios
19.90

La plata col · loïdal són partícules de plata carregades elèctricament extremadament petites que varien de 0,01-0,001 micrón de diàmetre suspeses en aigua destil · lada. Cal no confondre el col · loide de plata que comunament es ven al comerç. el oligoelement de plata sobté per un mètode químic mentre que el col · loide de planta és obtingut per un mètode fisicoquímic (això és vàlid per als colides de coure i or).

12.96

Producte Natural a base de nutrients, aliments i plantes, gràcies a la combinació del Pròpolis, Echinacea i Vitamina C, les càpsules de pròpolis confereixen la combinació ideal per augmentar la nostra resistència contra les influències hivernals, contribuint així a lestat òptim de les vies respiratòries.

15.00