Comprar els millors Sist. immunitari i infeccions ecologics

Sist. immunitari i infeccions

19.00

Preparat biològic elaborat amb echinaceas acabades de collir, per augmentar les defenses inespecífiques del nostre organisme. Per augmentar les defenses de lorganisme, en predisposició a patir refredats, en infeccions generals lleus i de les vies respiratòries superiors que cursen amb febre. Tractament de suport en infeccions de les vies respiratòries i urinàries.

10.95

A. Vogel Echinaforce Hot Drink - Calent és una combinació de Echinaforce i baies de saüc per als símptomes aguts de la grip i el refredat. 100% natural, estimula les defenses i accelera la recuperació en la grip i el refredat.

Suravitasan
29.65

Fémina Flor és un producte especialment formulat per a la higiene femenina. Aquesta compost d'una combinació de probiòtics (microorganismes beneficiosos), cèl·lules vives (10.000 milions per càpsula) que ajuden a restablir i regenerar la flora vaginal i combatre infeccions.

25.50

Kyolic ® fórmula 103 Immune és un suplement alimentari que està pensat per ajudar lorganisme a mantenir una bona complementació nutritiva davant els canvis destació.

Ifigen
12.87

Estimulant de l'hematopoesi i immunomodulador. El NAR actua sobre les cèl·lules mare que donen origen als leucòcits i les plaquetes. És atòxic i capaç de normalitzar les taxes de plaquetes i de leucòcits mentre els agents tòxics destrueixen la crasis sanguínia. Protegeix durant la teràpia dels agents físics, químics, anticancerígens, així com antimicrobians i antivírics, estimulant les defenses immunitàries de l'organisme. Usat com a tractament coadjuvant en ràdio i quimioteràpia i en infeccions.

Laboratorios
19.90

La plata col · loïdal són partícules de plata carregades elèctricament extremadament petites que varien de 0,01-0,001 micrón de diàmetre suspeses en aigua destil · lada. Cal no confondre el col · loide de plata que comunament es ven al comerç. el oligoelement de plata sobté per un mètode químic mentre que el col · loide de planta és obtingut per un mètode fisicoquímic (això és vàlid per als colides de coure i or).

12.96

Producte Natural a base de nutrients, aliments i plantes, gràcies a la combinació del Pròpolis, Echinacea i Vitamina C, les càpsules de pròpolis confereixen la combinació ideal per augmentar la nostra resistència contra les influències hivernals, contribuint així a lestat òptim de les vies respiratòries.

15.00