Comprar els millors Sist. digestiu i trànsit intestinal ecologics

Sist. digestiu i trànsit intestinal

12.70

Cada càpsula de Solaray Acidophilus Plus conté més de 3 mil milions (potència mínima garantida en el moment de la manufactura) de cèl·lules viables de Lactobacillus acidophilus amb L. bulgaricus i Streptococcus thermophilus en una base de pols pastanaga. Aquests bacteris són necessàries per al manteniment d'un tracte digestiu en òptim funcionament.

33.45

Combinació de microorganismes beneficiosos (cèl · lules viables) que reestableixen la flora intestinal danyada. Acidophilus Ultra és la fórmula de probiòtics més avançada i potent que es pot trobar. Aporta un mínim de 11.000 milions de bacteris beneficiosos (cèl · lules viables) per càpsula amb cobertura entèrica. Té 10 cultius probiòtics diferents exclusivament seleccionats i conté a més 10 mg. de F.O.S. (Inulin) Fructo-oligosacàrids dorigen vegetal i 10 mg. de A.O.S. Arabino-oligosacàrids extrets de Larix Occidentalis, per càpsula.

22.95

Amb tota la polpa de la planta fresca ecològica, emprada tradicionalment per al manteniment de la salut gastrointestinal, com a depuratiu, detoxificant o com a regenerant i per a situacions de fatiga.

19.80

Complement alimentari format per carbó vegetal actiu (80%) de closca de coco i argila blanca (20%); que serveix com a antídot universal de qualsevol verí industrial (productes químics i fàrmacs) o natural (d'animals i plantes). Poderós quelant de metalls pesants, tòxics químics i electromagnètics dipositats a l'intestí. Remei eficaç per intoxicacions alimentàries o farmacològiques (medicaments). Neutralitzador de contaminació electromagnètica i radioactiva adherida a l'intestí.

100% natural
19.95

BIO CARICOL ® és un producte natural preparat amb fruites fresques de papaia, processades acuradament seguint la recepta exacta de producció originada al Monestir del Lotus a Hawaii. Adequat per al sistema digestiu ...

9.50

En la medicina natural moltes vegades es recuperen sabers antics sobre remeis ancestrals com succeeix en el cas de l'ús de carbó activat o carbotecnia, que s'empra per netejar i desintoxicar el cos.

19.90

Equilibri de la flora intestinal. Probiòtic, prebiòtic i amb vitamines. 11 bilions de ferments làctics. 11 soques diferents. Amb recobriment gastroresistente.

9.10

La composició de probiòtics i prebiòtics de Sakai Diphilus actua com a regenerador de la flora probiòtica i regulador intestinal.

Sante verte
15.90

Complement a base de plantes amb una acció depurativa i detoxificant completa. Elaborat amb macerats de gemmes i extractes aquosos de plantes que actuen favorablement sobre els processos naturals d'eliminació de l'organisme. Apte per a vegetarians. Forma d'ús: Prendre 40 ml / dia dissolts en un got d'aigua o si es vol en una ampolla i beure al llarg del dia. precaucions: Agitar bé abans de prendre aquest complement. Un cop obert es recomano conservar a la nevera. No beure directament de l'ampolla. No exposar al sol. No recomanat per a dones embarassades o en període de lactància.

12.00

ERGYCLEAN està compost per sals de magnesi en les seves diferents formes (carbonats, citrats i sulfats) juntament amb argila. Aquests ingredients són coneguts com suaus laxants i captadors de toxines.

20.00

Actobacillus i bífidus afavoreixen lequilibri i la protecció de la flora intestinal i resulten per tant beneficiosos per reforçar els terrenys al · lèrgics i les debilitats immunitàries. Regular el trànsit (que sigui accelerat o lent), els inflors, flatulències. Trastorns intestinals o en cas de digestió difícil ... Prevenir els desordres intestinals del viatger, o com a complement a la presa dantibiòtics.

Specchiasol
14.29

És un suplement dietètic a base de ferments probiòtics vius (tecnologia Dual Coated), oligoelements i vitamines amb fibres alimentàries prebiòtiques de Acacia i Inulina.

Ballestra & mech
29.95

Antiàcid coadjuvant en els tractaments de la gastritis, úlcera gàstrica, úlcera duodenal, colitis i còlon irritable. Tonifica la mucosa gàstrica, augmenta la secreció del moc gàstric i disminueix la quantitat dàcid clorhídric.

Lily of the desert
20.46

Gel pur dAloe Vera per afavorir la cura de tot lorganisme.

Nature's plus
39.85

Nodreix i repara la barrera intestinal. Els probiòtics actuen equilibrant la flora intestinal, desplaçant el creixement de microorganismes indesitjables. Associats als prebiòtics milloren la seva acció. Els enzims digestius ajuden a realitzar digestions més completes i efectives.

15.00

El complex probiòtic ha estat conreat en un mitjà ric en sals minerals i altres productes naturals en el que poden trobar traces de lactosa i soja.

8.99

Comprimits masticables que ajuden a millorar la funció digestiva (pesadesa, inflor, gasos) i intestinal actuant també de manera favorable sobre la regeneració intestinal, la regulació intestinal i lesforç dimmunitat gràcies als seus ferments especialment dissenyats per arribar amb total vitalitat a lintestí.

4.95

La beguda Kanne Brottrunk-beguda única de pa fermentat-és rica en àcid làctic, lactobacterias vives (5 milions per ml.), Minerals, vitamines del grup B, oligoelements i enzims. Millora la digestió. Regenera la flora intestinal. Estimula el metabolisme. Desintoxica i neteja lorganisme. Prevé estats carencials. Per esportistes i esforços intel · lectuals. Millora la qualitat de vida de la gent gran. Protegeix i cuida la pell. Per sentir-se bé i en forma.

19.95

Ajuda a mantenir l'equilibri del sistema digestiu. Conté quatre enzims digestius (proteasa, lactasa, lipasa i amilasa) i tres soques de bacteris beneficiosos, termoestables i resistents al pH àcid de l'estómac. Aquesta combinació ajuda a mantenir l'equilibri del sistema digestiu. Es recomana l'ús en viatges i també per ajudar a fer el sistema immunitari. No necessita refrigeració.

7.29

És un suc obtingut de la fermentació natural de cols (Brassica oleracea) i remolatxa vermella (Beta vulgaris L. var. Rapa), procedents de cultius nets, i enriquit amb microorganismes actius que formen part de la flora fisiològica intestinal: lactobacillus acidophilus, lactobacillus plantarum, lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, streptococcus làctic i streptococcus thermophilus.

A.vogel
10.89

Granulat vegetal que estimula la regulació intestinal en casos dinsuficiències funcionals i extrenyiment. Ajuda a normalitzar el moviment dels intestins i actua de manera positiva en casos dhemorroides.Conté lli, full de sin i escorça de fràngula.

A.vogel
7.00

El sèrum làctic sha pres tradicionalment per activar i ajudar a regular el metabolisme, a mantenir una flora intestinal sana, afavorir la depuració de lorganisme i malgrat el seu sabor àcid, la seva naturalesa és més aviat alcalinitzant. Ús extern tradicional com desinfectant, per regular la presència dimpureses a la pell, combatre certs èczemes, en afeccions per fongs de peus i ungles.

1.57

Normacid ajuda a equilibrar els nivells dacidesa excessiva produïts per mals hàbits alimentaris, alleujant la sensació de malestar provocada per aquesta descompensació.

7.75

El psyllium es cultiva al nord-oest de l'Índia i s'utilitza en medicina ayuvérdica des de fa milers d'anys. És una excel·lent font no calòrica de fibres solubles.

Mundo arcoiris
9.00

El Psyllium Husk o pellofa del Psyllium o ispagul és una planta que s'usa tradicionalment en l'Ayurveda. Estimula el peristaltisme o moviment intestinal. Beneficiós per al restrenyiment i la diarrea.

Nature's plus
29.95

Tridófilus presenta una selecció de soques de bacteris prebióticas actives, destinades a regenerar la flora intestinal.

18.50

El ayurveda considera aquesta barreja com a ideal. Ajuda a resoldre problemes dabsorció de prana a lintestí, i amb això millorar lestat de salut. Promou labsorció de nutrients, estimula la secreció i desintoxicació del fetge i purifica la sang. És ric en vitamina C i antioxidants.

Nature's plus
43.75

Aquest producte combina probiòtics d'ampli espectre amb prebiòtics del fruit de ACAI, amb una cobertura de fins a 12 soques diferents de microorganismes que conformen la flora del tracte digestiu, inclutendo tracte or i nasofaringi, intestí prim i còlon.

Mimasa
21.19

És una combinació dextracte de pruna ume i jinenjo (patata salvatge). Producte típic japonès, és un gran tònic, fàcil de prendre i amb bon gust. Es presenta en forma de píndoles que cal dissoldre a la boca. LUmebol presenta les qualitats de la Umeboshi incrementades cinc vegades i aporta, ADEMA, una gran dosi denergia.El sistema digestiu es beneficia en totes les seves funcions amb Umebol.