Salud viva

Salud viva

10.70

S'ha comprovat que la ingesta diària de prebiòtics actuen com bifidógenos sobre els intestins sent un substrat fonamental per a la microflora de l'intestí gros convertint aquests aliments en fermentables i estimulant el creixement de bacteris amistoses. Aquests aliments contenen fibra Prebiòtica com l'arrel de xicoira; aliments fermentables que ajuden a potenciar els efectes beneficiosos dels microorganismes vitals perquè al seu torn estimulin el creixement de forma natural dels bacteris probiòtics, beneficioses per a la flora intestinal.

Salud viva
10.50

A Tailàndia i la Xina, s'ha fet servir durant milers d'anys com a remei medicinal per a una varietat de malalties i com a edulcorant natural. És molt més dolça que el sucre i amb menys calories. És famosa per la seva dolçor intensa sense regust amarg. Altes concentracions de fructosa i glucosa, però la dolçor prové de glucòsids únics en la carn de la fruita.

7.75

El psyllium es cultiva al nord-oest de l'Índia i s'utilitza en medicina ayuvérdica des de fa milers d'anys. És una excel·lent font no calòrica de fibres solubles.

17.30

El Xarop d'yacón produït a força de l'arrel de yacón pur és un producte andí, el qual és l'única font natural dels FOS (Fructo-olisacáridos). Els FOS són considerats els únics carbohidrats que no aporten calories a l'organisme perquè no són metabolitzats pel sistema digestiu. A més, els FOS són un excel·lent pro-biòtic. Tolerat per diabètics.