Rapunzel

Rapunzel

3.55

Participa al projecte Hand in Hand a Turquia.

Rapunzel
33.46

Escull la quantitat:
4.95

Ideals per a picar al aperitiu.

1.85

Barreta Coco amb cobertura de xocolata negra. Pot contenir traces de gluten, soja, fruits secs i sèsam.

2.89

Muesli en barreta de Xocolata i Plàtan, cereal cruixent amb peces de plàtan i xocolata amb llet. Producte amb certificat d'alimentació ecológica.

3.45

3.45

3.55

1.89

5.85

Aquest cacau de gran qualitat es caracteritza per la seva aromàtic sabor a xocolata. El cacau en pols Demeter de Rapunzel sinclou dins de la cooperació en el projecte HAND IN HAND Conacado de República Dominicana. Aquest projecte garanteix el plaer de disfruitar dun autèntic cacau de cultiu biològic, respectant les regles del comerç just.

6.25

Presentat en pot de vidre. Mètode de cocció: afegir 1 cullerada plena de brou en 1 litre daigua calenta i remoure a foc lent durant uns minuts.

6.65

Rapunzel
3.85

Les coco xips, com molts altres productes Rapunzel, formen part del projecte de comerç just i solidari Hand in Hand a Sri Lanka.

Rapunzel
3.75

El dàtil és el fruit de la palmera datilera. Aquesta fruita té un alt contingut de sucre (aproximadament el 70%), magnesi, niacina, potassi, fòsfor i fibra. És un aliment molt energètic, ideal per reposar energia i nutrients després d'una activitat física o mental

6.30

10.55

2.65

El gingebre és una arrel molt apreciada per la seva aroma i sabor picant. Es tracta de barretes caramel · litzades. El gingebre és ideal per a una bona digestió després de dinar, també millora la circulació i prevé marejos i refredats.

Rapunzel
3.89

Participa al projecte Hand in Hand a Turquia.

Rapunzel
39.95

Escull la quantitat:
Rapunzel
4.58

2.89

Ideal per ser consumida com a aperitiu, snack, com a postres, amb iogurt, en amanides de fruites, en nombrosos tipus de receptes, com a farciment, etc .. Aperitiu procedent de l'agricultura ecològica, sense insecticides, herbicides i adobs de síntesi química.

2.70

5.35

2.75

3.09

Rajola de xocolata farcit de crema de coco. Xocolata amb sensació refrescant i exòtica gràcies al farcit de crema de coco. Contingut mínim en cacau: 55% Vegà i de comerç just- Projecte Hand in Hand

0.89

És un producte que participa al programa "hand in hand" de Rapunzel.

0.89