Qui som

BIOSPACE

Si et preocupa l'alimentació, la salut, l'ecologia i el benestar ... BioSpace ÉS EL TEU LLOC.

Com líders de productes frescos, t'oferim més de 500 m2 on podràs triar entre una gran varietat d'aliments, més de 9000 referències, procedents de l'agricultura i ramaderia ecològiques, dels que et garantim la procedència i el control, sense additius ni colorants, mantenint tota l'energia vital de la natura i on els nostres professionals et atendran personalment.

Els començaments d'aquesta bio-aventura, es remunten a començament dels anys trenta, amb un petit comerç en l'eixample barceloní. Les nostres anteriors generacions amb il · lusió, dedicació i esforç van localitzar els millors productors locals i nacionals, sempre buscant el millor i més sa. Sense perdre aquest esperit ens hem anat transformant fins al que avui dia es considera un dels supermercats de referència en productes ecològics. Bio Space manté i millora així els seus principis, complementant-lo amb una excel · lent oferta i un servei personalitzat.

Al ritme de l'evolució del comerç barceloní, el negoci familiar es va anar transformant fins que en 2000 es va crear Bio Space, el local "va créixer" més de 500 m2 i va ampliar l'oferta de productes a tal nivell que avui dia es pot afirmar que és el supermercat ecològic amb major nombre de referències de Barcelona. Des de la alimentació, consolidat com a líder en productes frescos, fins a la dietètica, passant per seccions tan importants com la higiene i cosmètica biològica, discos i llibres, roba i calçat ecològics, estris de cuina i objectes de regal.

Però el concepte Bio Space no es limita a comercialitzar els seus productes, sinó assessorar sobre ells, així com impartir interessants cursos i tallers. Tot això afina la filosofia ecològica i biològica.

El compromís ecològic de Bio Space, implica els productors, als distribuïdors, als professionals de les activitats i als clients, que juntament amb altres comerços de productes ecològics fan que s'enforteixi Diaa dia el respecte i l'amor pel medi en què vivim.

Si vols saber més sobre nosaltres, clica en el següent enllaç: www.blog.biospace.es