Comprar els millors Productes solars ecologics

Productes solars

9.95

Aquesta loció after sun d'Lavera ofereix una cura equilibrant per a la pell després de prendre el sol. La pell queda intensament hidratada i protegida amb olis orgànics de soja, llavors de gira-sol, coco i mantega de karité. Extractes de gel d'àloe vera i calèndula orgànics són rics en vitamina E i C per a protegir la pell i refrescar al mateix temps.

Mantega de karité orgànica: protegeix, nodreix i regenera la pell.
Aloe vera orgànica: hidrata, calma i refresca la pell.

19.95

La crema de protecció solar SPF 50 orgànic proporciona l'eficàcia d'un filtre solar mineral 100% combinat amb un principi actiu. L'índex de SPF 50 és adequat per al seu ús durant les activitats a l'aire lliure per a la pell blanca que són sensibles al sol, o de pell oliva en les situacions més extremes de l'exposició al sol.

24.95

Crema protectora Nens per cara i cos d'elevada protecció integral de totes les zones exposades al sol. Especialment formulada per a la delicada pell dels nens. Aquesta crema ofereix una protecció integral de totes les zones exposades al sol.

NOU
16.95

16.00

Gràcies al seu factor de protecció spf30, aquesta crema solar de Bioearth té cura de la pell i la protegeix dels raigs UVA i UVB. La seva textura agradable es absorbeix ràpidament, mentre hidrata la pell sense deixar una pel·lícula greix a sobre. Protegeix immediatament al aplicar-la sobre la pell. Sense nanopartícules.

17.00

Crema solar amb rics ingredients vegetals naturals de la més alta qualitat. Protegeix eficaçment la pell de la cara i l'escot dels raigs UVA i UVB del sol. Rica en antioxidants afavoreix la regeneració cutània més de dur a terme una funció dermoprotectora que contraresta el dany i envelliment de la pell a causa de l'exposició al sol. És adequat per a les primeres exposicions solars i, en els casos de sol intens, per a la pell molt blanca, fràgil i intolerants al sol. Es recomana una protecció molt alta en persones amb problemes d'exposició al sol (cremades, tractaments de bellesa i cicatrius post quirúrgiques, etc.) i malalties de la pell causada o agreujada per UV.

15.95

Fluid Aftersun Bio hidrata i calma la pell després de l'exposició solar. Amb àloe vera i mantega de karité bio, glicerina vegetal i alga gorria d'efecte antioxidant. textura i lleugera. de ràpida absorció. perfum natural a coco i karité.

25.10

Protector solar indicat per a pells clares. Aigua demanantial, accelerador del bronzejat natural.

NOU
19.95