Pranarom

Pranarom

15.25

Barreja dolis aromàtics ideals per a la meditació.

10.68

Pranarom Arbre de te oli essencial té un efecte antisèptic triple, anti-acne, cicatritzant, balsàmic, antiinflamatori, desodorant i estimulant immunitari.

7.19

Propietats: antibacterià • antisèptic • antiviral • vitamina-P mimètic i fluidificant sanguini • tònic digestiu, carminatiu, aperitiu, depuratiu • litolític.

6.60

La hibridació de l'espígol i de l'espígol silvestre ha fet possible el naixement del lavandín (clon), més ric en essència i les característiques botàniques i farmacològiques són molt similars. Potent antiespasmòdic, antibacterià variable, antiinflamatori, cicatritzant, vulnerari, calmant, relaxant, sedant.

12.05

El Orenga d'inflorescències compactes és una planta aromàtica originària del nord d'Àfrica. La part destil·lada per obtenir l'oli essencial amb propietats terapèutiques és la summitat florida. Les molècules aromàtiques presents en aquest oli són el carvacrol i timol. L'orenga s'aplica tradicionalment per ajudar a combatre infeccions per diferents agents patògens i per tonificar l'organisme en general.

Pranarom
11.47

Un oli anti-edat reparador i protector de la pell, ric en vitamines i antioxidants. És una perla del desert que utilitzen tradicionalment les dones berbers per protegir i revitalitzar la pell i el cabell.