Comprar els millors Pols ecologics

Pols

14.63

10.74

Estimula la funció digestiva i té propietats antioxidants. És excel · lent per als ossos i per a el teixit conjuntiu.Ideal per a tenir energia de fàcil assimilació i absorcions lenta. Això converteix Aquest cereal en un aliment sa i favorable per als Diabètics. Aquest aliment té un alt contingut proteic que supera en quantitat als demés cereals.La civada és un aliment ideal per als estressats i els deportistes i per a les persones amb sobrepès, ja que els seus components estimulen les glàndules tiroide que, al seu torn, estan implicades en la metabolització dels greixos. Ademes la seva fibra controla la sensació de gana.

12.05

Beguda de quinoa en pols instantani. Les proteïnes de la quinoa aporten de manera equilibrada tots els aminoàcids essencials.

5.93

60.75

La llet de euga se sol liofilitzar ja que així es mantenen totes les propietats de la llet fresca durant un any sense perdre qualitat i sense cap additiu ni conservant. Està recomanada en desordres metabòlics, estimula la neteja intestinal, en problemes de lintestí gros, problemes de digestió i gasos. Per a pujar defenses en casos de tractaments amb quimioteràpia. Per a gent cansada o sota molt estrès, per a esportistes o persones amb problemes amb el colesterol. És un bon suplement energètic.

13.55

Dissoldre 2-3 cullarades en un got daigua, freda o calenta segons el gust. Prova també en les seves salses i postres.