Comprar els millors Pèl, pell, ulls i orelles ecologics

Pèl, pell, ulls i orelles

6.60

Coliter 10 monodosis, rentat ocular en gotes a base de sèrum fisiològic, aigua de camamilla, aigua de hamamelis i aigua de eufrasia. Ajuda en els problemes degeneratius de lull.

18.95

Producte que reforçarà la salut i laspecte de la pell, el cabell i les ungles.

El granero
5.99

El llevat de cervesa aporta proteïnes dalt valor biològic ja que contenen tots els aminoàcids essencials. És una font important de vitamines del grup B i aporta també minerals tan importants com ferro, coure i zinc. És un bon depuratiu de lorganisme, especialment de la pell, ajuda a equilibrar el sistema nerviós, a controlar els nivells de sucre ja recuperar en cas danèmia. És un aliment molt útil per a persones que volen millorar lestat de la seva pell, cabell i ungles, anèmics, adolescents, embarassades, diabètics, esportistes, vegetarians ... etc.

Health aid
21.10

Per assolir un bronzejat intensament natural sense danyar la pell, HealthAid ha formulat Or-bronzeja que conté els ingredients que poden ajudar a la cura de la pell en condicions de sol altes. Els antioxidants tals com lExtracte de Beta-Caroteno i de la llavor de raïm neutralitzen els radicals lliures en el cos. A més de la protecció que ofereix, OroTan conté el betacarotè, que és un pigment vermell-ataronjat que pot realçar lleument el color.

Dieteticos int.
11.64

6.80

Dieteticos int.
15.35

Llevat de cervesa phytonorm té un interès com antitóxic i regenerador de la flora bacteriana intestinal. El seu poder antitòxic prové de la capacitat de neutralització de substàncies nocives resultat del metabolisme bacterià. Daltra banda, aporta també nombrosos enzims, el complex vitamínic B (vitamines B1, B2, B3, B5, B6 i àcid fòlic) la provitamina D (ergosterol), els aminoàcids essencials i oligoelements com el crom, zinc, coure, manganès i seleni. Aquest aporti garanteix lòptim desenvolupament de les reaccions metabòliques en què estan implicades aquestes vitamines i oligoelements. La presa de Phytonorm millora la textura de les ungles, dels cabells, facilita la regeneració cutània i leliminació de les impureses de la pell, així com una regulació de la producció sebàcia. Estimula també les vies deliminació de lorganisme, el que intensifica el drenatge limfàtic. Finalment, el llevat reequilibra el sistema nerviós, disminuint notablement els estats dansietat, irritabilitat, tensió emocional i estrès atès que en aquestes circumstàncies els requeriments en aquestes vitamines es troben augmentats.

37.95

Nature 's Plus Ultra Hair Plus està enriquit amb MSM i dissenyat especialment per a dotar d'estructura, força, suport i elasticitat al pèl. Aquest producte es basa en la fórmula ja existent Ultra Hair, que ja conté els nutrients més reconeguts per a l'enfortiment del cabell. El "plus" extra és MSM, que reafirma i reforça les proteïnes necessàries per a la bellesa del cabell. El resultat és la millor fórmula desenvolupada per a la millora del pèl.

19.95

Enforteix pèl, pell i ungles.

6.20

Vis Activ Ús Continu és una solució estèril hipoosmolar d'ús oftàlmic, amb pH fisiològic, a força d'aigües destil·lades de Aloe vera i de Centella asiàtica, amb Àcid Hialurònic d'alt pes molecular. És una solució lubricant, humectant i protectora de la superfície de l'ull que proporciona un alleugeriment ràpid i durador en cas d'aquestes alteracions.

Suravitasan
41.80

Aquesta fórmula proporciona una completa combinació de vitamines, minerals, antioxidants i compostos fitoquímics específics per reforçar i afavorir el manteniment òptim de la funció visual.