Comprar els millors Ofertes ecologics

Ofertes

3.55

Participa al projecte Hand in Hand a Turquia.

6.97

Aloe vera dentifrici blanquejant 100ml.

6.97

Equilibra els nivells de pH durant un mínim de 5 hores, de manera que protegeix les dents entre els períodes de neteja, prevenint la formació de càries.

4.95

4.95

3.99

Larròs en un cereal nutritiu i sa, i té qualitats que el converteixen en el aliment ideal en qualsevol tipus de dieta o requeriment nutricional. Larròs BLANC és espellofat i polit, i ha perdut una gran part dels seus elements nutritius i conté menys niacina, tiamina, magnesi, zinc, ferro i fibres. Larròs de gra curt o rodó és gairebé tan llarg com ample

4.49

2.85

Refrescant beguda darròs 100% italià al sabor davellana.

2.19

Beguda vegetal no làctia elaborada amb civada 100% ecològica. Saludable i digestiva. Rica en fibra, sense sucre afegit. Ideal com beguda i en la cuina.

2.95

Estimula la funció digestiva i té propietats antioxidants. És excel · lent per als ossos i per a el teixit conjuntiu.Ideal per a tenir energia de fàcil assimilació i absorcions lenta. Això converteix Aquest cereal en un aliment sa i favorable per als Diabètics. Aquest aliment té un alt contingut proteic que supera en quantitat als demés cereals.La civada és un aliment ideal per als estressats i els deportistes i per a les persones amb sobrepès, ja que els seus components estimulen les glàndules tiroide que, al seu torn, estan implicades en la metabolització dels greixos. Ademes la seva fibra controla la sensació de gana.

2.39

Rica en calci. Sense soja, lactosa ni colesterol. Apte per a vegetarians. El calci és un mineral imprescindible per al nostre organisme. La font principal de calci sobté dels productes lactis. Oatly Calci és una alternativa vegetal a la la llet amb una elevada aportació de calci.

3.50

El gust clàssic permet donar-li el toc de formatge a gran varietat de receptes, en un senzill sandvitx o a la planxa per als més exquisits.

El granero
1.45

El sègol destaca perquè conté una gran varietat de minerals (potassi, ferro, magnesi, fòsfor, seleni, zinc ...) i vitamines, entre les quals destaquen la vitamina A, E (tocoferol) i vitamines del grup B, com l'àcid fòlic. Conté menys gluten que el blat.

1.49

7.69

Protecció natural anticàries amb ACCIÓ RETARD MENTA FORT, sense alcohol ni sacarina.

6.25

2.79

Lalga espirulina té molt dèxit per les seves propietats saciants, per aportar gairebé tots els nutrients que necessitem i ajudar a perdre pes. Lalga Fucus triomfa per les seves propietats anticel.lulítiques i per ajudar-nos a lluitar contra el colesterol ia baixar de pes, millorant el metabolisme.

1.84

2.49

El blat de moro és un cereal que destaca pel seu contingut en proteïnes i lípids. És ric en hidrats de carboni, vitamines A, B i C, en fibra i en minerals com potassi, calci i fòsfor. No conté gluten i és de fàcil digestió. El seu contingut en fibra és un dels més elevats comparat amb la resta de cereals.

13.31

Gel bio-actiu hidrata, suavitza i ajuda a regenerar la pell seca, problemàtica o irritada pel sol. És 100% pur gel d'Aloe, apte per a tot tipus de pell.

12.85

Gel de dutxa ecològic sense perfum. Elaborat amb ingredients naturals, ecològics. El millor cura per a la pell de les teves mans i cos, i també per al medi ambient.

7.95

Gel d'Aloe Vera crema hidratant Aloe Pura: suavitza i ajuda a hidratar la pell seca i sensible.

2.49

Agricultura ecològica √ sense gluten √ vegà √ sense aromes Sense colorants ni conservants afegits acord legislació vigent

4.49