Comprar els millors Netejadors i desmaquillants ecologics

Netejadors i desmaquillants

15.90

Reforça el cutis mentre neteja en profunditat aportant vitalitat a la pell. L'ametlla polvoritzada dolça combinada amb els extractes de anthyllis, calèndula, camamilla i hipèric per eliminar impureses sense danyar el mantell hidrolipídic de la pell.

11.70

El Desmaquillador Micelar 3 en 1 Perle d'Eau Cattier és una solució netejadora de textura ultra-lleugera, elaborada sense alcohol ni perfum, que retira suaument les restes de maquillatge, pols i impureses de la pell, així com d'ulls i llavis.

9.75

Aigua desmaquillant amb pètals de Sant Martí, blauet i camamilla, especialment indicada per desmaquillar sense irritar la delicada pell de les parpelles i del contorn dels ulls. Conté aigua floral de blauet i de camamilla que calmen, suavitzen i descongestionen la pell. Molt fresca i suau, no irrita els ulls sensibles.

26.30

Ideal per retirar el maquillatge. Suau llet netejadora amb extracte de civada fermentada elimina les impureses de la pell.

13.00

Indicada per eliminar el maquillatge i les impureses de la cara i al voltant dels ulls. Sense conservants ni perfums. Amb oli d'ametlles dolces que ajuda a netejar i aporta suavitat. Conté àloe vera que protegeix i suavitza.

Yipsophilia
66.00

Sabes ideals per les pells apagades, amb arrugues, flacciditat i signes de l'edat.

30.25

Sabes desinfectants, cicatritzants i calmants a força de l'espígol, calèndula, farigola i raïm. És ideal per a les pells mixtes a greixos amb impureses.

Yipsophilia
26.28

És una loció textura aigua amb extractes medicinals de plantes ultra curatives i calmants.

30.25

Aquestes sabes contenen l'oli essencial destil · lat de flors de taronger, la qual cosa aporta unes notes calmants i florals. S'utilitza per netejar, tancar els porus i equilibrar les pells normals, mixtes i greixos.

22.15

És un producte únic amb textura aigua (tipus tònic) que conté l'oli essencial destil · lat de flors de taronger.

35.25

És una loció textura aigua amb extractes medicinals de plantes ultra curatius i calmants. Conté oli essencial destil · lat de roses que aporta unes notes florals subtils amb propietats suavitzants i regenerants.