Comprar els millors Netejadors i desmaquillants ecologics

Netejadors i desmaquillants

15.90

Reforça el cutis mentre neteja en profunditat aportant vitalitat a la pell. L'ametlla polvoritzada dolça combinada amb els extractes de anthyllis, calèndula, camamilla i hipèric per eliminar impureses sense danyar el mantell hidrolipídic de la pell.

11.70

El Desmaquillador Micelar 3 en 1 Perle d'Eau Cattier és una solució netejadora de textura ultra-lleugera, elaborada sense alcohol ni perfum, que retira suaument les restes de maquillatge, pols i impureses de la pell, així com d'ulls i llavis.

9.75

Aigua desmaquillant amb pètals de Sant Martí, blauet i camamilla, especialment indicada per desmaquillar sense irritar la delicada pell de les parpelles i del contorn dels ulls. Conté aigua floral de blauet i de camamilla que calmen, suavitzen i descongestionen la pell. Molt fresca i suau, no irrita els ulls sensibles.

2.18

Discos desmaquillants ecològics.

26.30

Ideal per retirar el maquillatge. Suau llet netejadora amb extracte de civada fermentada elimina les impureses de la pell.

13.00

Indicada per eliminar el maquillatge i les impureses de la cara i al voltant dels ulls. Sense conservants ni perfums. Amb oli d'ametlles dolces que ajuda a netejar i aporta suavitat. Conté àloe vera que protegeix i suavitza.

9.75

Retira el maquillatge dels ulls amb molta suavitat, protegint els delicats parpelles i les pestanyes amb oli de ricí i de jojoba d'alta qualitat. No produeix irritacions.

Yipsophilia
66.00

Sabes ideals per les pells apagades, amb arrugues, flacciditat i signes de l'edat.

30.25

Sabes desinfectants, cicatritzants i calmants a força de l'espígol, calèndula, farigola i raïm. És ideal per a les pells mixtes a greixos amb impureses.

OFERTA
Yipsophilia
19.95
26.28

És una loció textura aigua amb extractes medicinals de plantes ultra curatives i calmants.

37.25

Estan pensades per a les pells amb taques i to irregular. Les flors de violeta aporten unes notes dolces i suaus, i les seves fitoactius redueixen les taques cutànies fotosensibles.

30.25

Aquestes sabes contenen l'oli essencial destil · lat de flors de taronger, la qual cosa aporta unes notes calmants i florals. S'utilitza per netejar, tancar els porus i equilibrar les pells normals, mixtes i greixos.

22.15

És un producte únic amb textura aigua (tipus tònic) que conté l'oli essencial destil · lat de flors de taronger.

OFERTA
29.95
35.25

És una loció textura aigua amb extractes medicinals de plantes ultra curatius i calmants. Conté oli essencial destil · lat de roses que aporta unes notes florals subtils amb propietats suavitzants i regenerants.