Mundo arcoiris

Mundo arcoiris

Mundo arcoiris
8.55

El Cacau Cru és un dels superaliments més Poderosos causa de les seves Qualitats Nutricionals en relació al nostre Cervell "Ment" i al nostre Sistema Cardíac "Cor". El Pols de Cacau Cru és el resultat d'assecar i polvoritzar la Torta.

Mundo arcoiris
10.00

El Camu-Camu és una Fruita Tropical que creix a la selva amazònica del Perú i és considerada una de les Majors Fonts de Vitamina C que existeixen.

Mundo arcoiris
18.00

La Chlorella és una microalga Verd-Blau. És la Major Font coneguda de Clorofil i la seva CFG o Factor de Creixement de la Chlorella ajuda a la Regeneració Cel · lular ja Reforçar el sistema immunitari.

18.00

L'Herba de Blat es un dels superaliments més importants pel que fa a neteja, nutrició i regeneració cel·lular, a més de ser un dels mes potents alcalinizadores ajudant-nos a portar el nostre PH cap a un estat molt més equilibrat.

18.00

És un Super Alkalinizante, Des-intoxicant, antiinflamatori, antioxidant i Ric en Clorofil, molt conegut per les seves Propietats Immunològiques i netejadores de tot l'organisme.

9.20

8.30

Proporciona energia i vitalitat, força i resistència, Omega3 i antioxidants. Origen: Bolívia

Mundo arcoiris
10.00

La Llevat nutricional és la millor alternativa al llevat de cervesa. És un llevat conreada expressament per al seu consum. Alta en Fibres, Proteïnes i sobretot Vitamines del Grup B.

Mundo arcoiris
11.00

La Maca és un dels superaliments més coneguts i usats en el món de la nutrició i de la dietètica pel seu poder com supernutrient augmentant la nostra Energia i Vitalitat i envigorint nostre organisme.

Mundo arcoiris
9.00

El Psyllium Husk o pellofa del Psyllium o ispagul és una planta que s'usa tradicionalment en l'Ayurveda. Estimula el peristaltisme o moviment intestinal. Beneficiós per al restrenyiment i la diarrea.

Mundo arcoiris
16.00

Perfecte per a la salut de les Articulacions i combatre els efectes de l'Artritis i altres problemes derivats de la manca de Col·lagen, així com per a la Prevenció dels refredats, grips, refredats i estats febrils.

Mundo arcoiris
14.45

El Xarop d´atzavara de superaliments Mundo Arcoiris prové de l'autèntic i genuí atzavara blau produït tradicionalment en riques terres volcàniques del sud del Mèxic. 100% natural i ecològic, sent mínimament processat i escalfat només a baixes temperatures, aconseguint un producte ric i de màxima qualitat. És una excel·lent i sana alternativa a qualsevol sucre refinada i altres endolcidors artificials, és de baix Índex glucèmic i 1,5 vegades més dolça que el sucre o la mel, podent usar en qualsevol recepta afegint fins a un 25% menys de quantitat.

Mundo arcoiris
11.00

El Sofre o Sulfur Orgànic és bàsic per a la formació de Queratina, Col·lagen i elastina, els quals juguen un paper important en la Flexibilitat i elasticitat de les nostres Articulacions, cartílags, lligaments, ossos i músculs.

Mundo arcoiris
15.00

La Spirulina Artesanal té un contingut mínim del 60% de proteïna vegetal de molt fàcil digestió, destaca la seva alta aportació mineral, destacant el ferro. Assecada a baixa temperatura, i amb la seva textura crunchy és ideal per afegir-la a amanides, sopes, etc.

Mundo arcoiris
16.30

La Spirulina crua i cruixent de superaliments Món Arc de Sant Martí és conreada molt acurada i artesanalment a comunitats al voltant del món. El punt comú és que han estat assecades lentament sota el sol a baixa temperatura, disposant així d'unes concentracions molt més grans de nutrients beneficiosos per al nostre organisme, entre ells la ficocianina, el pigment que li dóna el característic color verdi-blau. Sembla que el mètode de cultiu, i l'assecat al sol no només són responsables de la més rica concentració de nutrients, olor i color, sinó de la textura i sabor. Les spirulina artesanals tenen un sabor agradable, versàtil i molt desitjable en qualsevol preparació igual en dolç que en salat. L'altra peculiaritat en comú és la seva textura cruixent, tant en les escates com en els bastonets. Podent afegir a un iogurt, a sobre d'una torrada, afegir al final de la preparació d'un batut, per un amaniment, a sobre d'una crema de verdures, en un muesli, llet vegetal, per a confeccionar els teus xocolates crudivegánicos i virtualment en gairebé qualsevol preparació , fins i tot pots anar mullant una banana perquè quedi arrebossada en spirulina cruixent i prendre-tal qual.

8.45

El Sucre de Coco és extret del dolç nèctar de les flors de la palmera cocotera, Cocos nucifera, convertint-se en els últims anys, en un referent a nivell mundial com un dels endolcidors més sans, nutritius i de menor càrrega glucèmica.

Mundo arcoiris
15.00

El té verde Matcha japonés, la planta se cubre de los rayos directos del sol, así se promueve un crecimiento más lento y un aumento en la Concentración de Clorofila y aminoácidos, especialmente de L-teanina, característico por producir una sensación de relajación aún siendo un estimulante, reduce la tensión física y mental, mejora la Cognición y el Humor.