Comprar els millors Multinutrientes i antioxidants ecologics

Multinutrientes i antioxidants

19.60

La coenzim Q10 és un poderós antioxidant que pertany a una família de substàncies denominades Ubiquinonas.

Consells d'ús:
Optimitza el procés de producció d'energia tant a nivell muscular com cardíac.
Combat l'oxidació.
Optimitza la producció d'energia cel·lular.
Com anti-aging.

25.45

Multinutrient amb minerals per a dones. Apte per vegans El cos humà necessita una àmplia varietat de substàncies alimentàries, anomenades "nutrients", que són els materials de construcció per a teixits nous i reparats. Cada nutrient té funcions específiques, encara que, en molts casos, han de treballar junts per ajudar el cos a realitzar les tasques necessàries. Entre els nutrients que actuen junts estan les vitamines i els minerals, els quals són constituents del sistema enzimàtic corporal, són els catalitzadors necessaris per mantenir la vida .

24.98

Floradix ® és un complement alimentari vegetal destinat a aportar ferro orgànic suficient. La seva extraordinària composició, a base dherbes especialment seleccionades, vitamines del grup B i vitamina C, sucs de fruites, llevats cultivades, gavarrera, germen de blat i algues marines, facilita labsorció del ferro per part de lorganisme.

14.82

Floradix ® és un complement alimentari vegetal destinat a aportar ferro orgànic suficient. La seva extraordinària composició, a base dherbes especialment seleccionades, vitamines del grup B i vitamina C, sucs de fruites, llevats cultivades, gavarrera, germen de blat i algues marines, facilita labsorció del ferro per part de lorganisme.

14.82

És un preparat a base de ferro orgànic de fàcil absorció amb extractes de plantes i sucs de fruita, a més de vitamines del grup B i vitamina C. Aquesta especialment indicat per a persones celíaques.

1.80

CLIF SHOT s'acosta a la nutrició esportiva, alliberant només el que necessita el teu cos durant els entrenaments i les competicions. Per tenir una aportació d'energia ràpid, simple i fàcil d'assimilar, la millor opció són els gels energètics Shot Gel de CLIF BAR. CLIF SHOT és la gamma més tècnica de CLIF per aportar-te energia de ràpida assimilació en el format més còmode per al teu esport. Aporta tot el que necessites per al teu entrenament i cursa. - Veure més a: http://www.nutriendurance.com/clif_shot-gel_frambuesa##sthash.dOgxu8AK.dpuf

Nature's plus
24.95

Conté Proantoplex ®, un complex patentat de proantocianidines / Bioflavonoides procedents de lescorça de llimona (Citrus limon), nabius (Vaccinium myrtillus), mores (Rubus villosus), te verd (Camellia sinensis), gerds negra i vermella (Rubus idaeus), i Bioperine ®, un extracte estandarditzat del fruit de Piper nigrum L. que conté un 95% de piperina en forma de 1-piperoylpiperidine. Bioperine ® té la capacitat daugmentar la biodisponibilitat daltres nutrients quan es pren unit a ells. Leficàcia de Bioperine ® ha estat demostrada a través de nombrosos estudis als Estats Units.

12.99

Naturcitina és lecitina de soja de ràpida absorció i gran valor energètic. Posseeix un elevat contingut en fosfolípids (98% dels lípids totals) dels quals el majoritari és la fosfatidilcolina, i exerceix un efecte favorable sobre la disminució del risc d'altes taxes de lípids en sang, sobre el metabolisme del colesterol i sobre la funció mental i la memòria, pel que la seva utilització juntament amb una dieta equilibrada és molt aconsellable per a diferents grups humans de qualsevol edat (estudiants, executius, gent gran, esportistes, etc.).

25.45

Multinutriente amb minerals per a homes. Apte per vegans

Nature's plus
19.95

Complex multivitamínic que sadapta a les diferents necessitats de lorganisme (astènia primaveral, fatiga, èpoques destudi, esport ...). Conté una barreja equilibrada de vitamines, minerals, àcids grassos, bioflavonoides, enzims (dorigen natural), pigments de plantes, aminoàcids i àcids nucleics, que provenen en part daliments sencers. Incorpora enzims digestius (dorigen natural) per millorar lassimilació dels nutrients.

55.83

Bionutrient saludable, el mes valorat dels productes Pianto, reconegut per la seva aportació nutricional. Què és Pianto? És un bionutrient saludable, preparat a partir dhortalisses (Pastanaga, remolatxa, api, fonoll, julivert, cerfull, alfàbrega, farigola, romaní, sàlvia,), és ric en aminocids, minerals i oligoelements en el seu context orgànic. Els nutrients com ara els minerals i oligoelements com ferro, coure, zinc, magnesi, manganès i fòsfor, així com els aminocids (metionina, lisina, cid glutmico, tirosina, glicina,) presents al Pianto provenen de matèries primeres utilitzades per a la seva preparació . Pianto és ric en proteïnes vegetals.

Dr.niedermaier
49.95

Regulatpro Bio és un complement alimentari a base de plantes, vitamines i bacteris làctics. Aporta energia i vitalitat. Enforteix el sistema immunitari i els nutrients protectors vitals així com és font de vitamina C natural.

Mundo arcoiris
16.00

Perfecte per a la salut de les Articulacions i combatre els efectes de l'Artritis i altres problemes derivats de la manca de Col·lagen, així com per a la Prevenció dels refredats, grips, refredats i estats febrils.

17.90

Aktidrenal Saba Vermell tonifica, rejoveneix i protegeix de l'oxidació al teu organisme.


Modo de empleo: Afegir 1 tap dosificador de 25ml dissolt en aigua, suc o recepta de batut, un cop al dia. Agitar abans d'usar.

17.90


Modo de empleo: Afegir 1 tap dosificador de 25ml dissolt en aigua, suc o recepta de batut, un cop al dia. Agitar abans d'usar.

Mundo arcoiris
11.00

El Sofre o Sulfur Orgànic és bàsic per a la formació de Queratina, Col·lagen i elastina, els quals juguen un paper important en la Flexibilitat i elasticitat de les nostres Articulacions, cartílags, lligaments, ossos i músculs.

42.05

Aporta més de 80 ingredients per a un màxim suport nutricional. La fórmula, 100% vegetal, aporta totes les vitamines i minerals, incloent els coenzims de les vitamines i minerals aminoquelados. També incorpora importants antioxidants: com la luteïna, el licopè, el CoQ10 i làcid alfa lipoic, així com bioflavonoides, enzims digestius i pectina, aliments rics en clorofil · la i complex herbari. Els nutrients de Spectro Energy! aporten un suport nutricional per uns renovats nivells denergia i un estil de vida actiu.

19.05

Multivitamínic i mineral que conté més de 30 vitamines i minerals, amb antioxidants, barreja de carotenoides, minerals, enzims, plantes i concentrat vegetal.

56.95

Revitalitzant natural que ajuda a complementar la dieta, a proporcionar energia i millorar el rendiment. El producte conté una placa energètica de Hakakehl al fons de la caixa. Aquesta placa amplifica enormement lenergia del producte i manté la polaritat dextrogira.

17.45

La seva fórmula inclou un ampli espectre de nutrients, vitamines, minerals i altres ingredients com fitoquímics que treballen sinèrgicament i que aporten un equilibri òptim al nostre organisme.