Comprar els millors Montse Bradford ecologics

Montse Bradford

Montse Bradford
23.90

Per les seves qualitats i les seves àmplies propietats terapèutiques, les algues són un aliment fonamental en l'alimentació del futur. A més dels seus beneficis per a la salut, les algues tenen un enorme potencial culinari per elaborar els plats més exquisits.

29.90

14.50

Tothom sap que menjar és una de les activitats que els humans realitzem amb l'objectiu d'aconseguir els nutrients que el nostre cos reclama per estar sans. També coneixem la relació cultural que existeix entre el que realment necessitem i el que triem. No obstant això, de sobres sabem que sucumbim a les delicioses temptacions que se'ns presenten a l'hora de la veritat.

Montse Bradford
22.90

Estofats i brous casolans, suculents guisats, verdures i hortalisses fresques ... en aquest llibre tornaràs a gaudir amb la típica i deliciosa cuina de l'àvia. Qui no s'ha encantat amb alguna de les seves tradicionals receptes? Fetes a base de molt d'amor, dedicació i temps, són el millor regal per a la nostra salut i la de tota la família. Aprèn a cuinar una infinitat de plats amb ingredients d'origen vegetal i cent per cent naturals. Torna a invertir en un menjar sa i nutritiu a tots els nivells, tant físic com emocional i mental.