llavors de sesam | comprar llavors de sesam

Llavors

Gaudeix de les propietats de les llavors de semamo amb Biospace. Entra a la nostra botiga online per comprar llavors de sèsam de qualitat i millor preu.

2.35

Ideals per consumir crues o torrades. Es poden barrejar en amanides. També per preparar arrossos, pans, galetes ... etc. Amb la Barreja de Llavors Biográ podràs donar més color i diversió als teus plats.

Oleander
3.41

Tonifica, enforteix i ens permet afegir sal sense provocar set. Ens aporta lípids dalta qualitat que ens ajuden a regular el nivell de colesterol en sang. Ens ofereix també proteïnes que suplementen les dels cereals que condimenten, vitamines i minerals amb un excel · lent contingut de calci que, a diferència dels lactis, ve acompanyat per altres minerals que ajudaran a assimilar.

3.60

Variació deliciosa del gomasio natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Condiment saborós per utilitzar directament sobre els aliments.

2.75

10.95

Una de les propietats més interessant del cànem és lús de les seves llavors com a proteïna vegetal. La seva riquesa en àcids grassos les fan molt aconsellables per a prevenir o curar les malalties cardiovasculars. Són un potent antioxidant i participen en el bon funcionament del sistema immune.

2.98

Llavors de carabasses escrostonades i rentades

2.85

Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut en Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir a amanides, preparar postres i pans o prendre soles.

9.20

8.30

Proporciona energia i vitalitat, força i resistència, Omega3 i antioxidants. Origen: Bolívia

9.69

Conté una substància que regula la pressió i funció arterial, els beneficis són molt importants en el metabolisme dels greixos, del calci i de lenergia. Posseeixen gran quantitat de fibra dietètica i són la font vegetal més rica que es coneix dàcids grassos Omega 3 i la font més rica destrògens febles, el que la converteix en un superaliment.

2.25

Ajudan a reduir el risc de patir problemes circulatoris o infarts. Indispensables per als deportistes per a millorar el rendiment i reduir les lesions. també afavoreixen un bon funcionament cerebral.

1.95

Per a ús alimentari: Pot consumir-se en cru, deixant-les en remull unes hores, o mòltes en forma de farina. Pot barrejar-se també amb sucs, iogurt o per a la seva utilització en la preparació de pans i postres. Es recomana una cullarada sopera al matí en dejú i una altra per la nit abans danar a dormir. Com a ús extern, Pot utilitzar-se per a embolcalls i cataplasmes, preparant la barreja de llinosa mòlta amb aigua calenta. Pot contenir traces de sèsam, soja, gluten i fruits secs.

Sorribas
2.59

4.99

Llavors de lli mòltes en fred, riques en omega-3 i d'origen biològic. Ajuda a mantenir un cor sa, proporciona un extra d'energia i és ideal per a una dieta equilibrada.

3.99

Ajuda a eliminar tènies i ascaris de lintestí, produeix hormones sexuals masculines, és un òptim potenciador sexual, Ajuda a prevenir problemes cardiovasculars i degeneratius. És també antiinflamatori, diürètic. Estimula la generació de glòbuls vermells i blancs, la pujada de defenses i la formació danticossos.

Can galderic
2.95

7.25

1.35

Llavors de gira-sol pelades. Ideals com a aperitiu o per utilitzar a la cuina crues o torrades. Les llavors de gira-sol són summament riques en àcids grassos insaturats. Ajuda a rebaixar els nivells tant de colesterol alt com a baixar els triglicèrids alts. Són riques en antioxidants i contenen una gran quantitat de fibra dietètica.

2.25

Llavors de sèsam cru d'agricultura ecològica. Destaca el seu contingut en calci, ja que és el vegetal que més calci aporta. Com a millor s'assimilen és mòltes.

El granero
2.39

Les llavors de sèsam cru contenen una quantitat elevada de minerals: coure, calci, magnesi, zinc, ferro, fòsfor i potassi.

3.19

Les proteïnes de les llavors de sèsam són d'origen vegetal, per tant, són incompletes. Es recomana amb altres aliments d'origen animal, cereals o llegums per potenciar el seu valor proteic. Les llavors de sèsam són riques en antioxidants, calci i fibres.

El granero
2.49

Aquestes llavors oleaginoses tenen altes propietats terapèutiques, ja que el seu consum és font de minerals, vitamines, proteïnes d'alt valor biològic, lecitina i greixos saludables. Tot això de gran importància per a la salut de l'ésser humà.

4.55

En estar lleument cuites, es facilita la seva digestió i la absorció dels seus components, a més de ser molt més saborós. És un aliment energètic, alcalinitzant de la sang, reconstituent muscular i nerviós, mineralitzant, protector del sistema circulatori i laxant.

3.02

El sèsam és una llavor amb importants propietats nutricionals. El seu elevat contingut dàcids grassos saludables atorguen un gran benefici al funcionament de lorganisme. A més aporta vitamines i minerals per la qual cosa és un aliment molt valuós en la cuina i com a remei casolà.