llavors de sesam | comprar llavors de sesam

Llavors

Gaudeix de les propietats de les llavors de semamo amb Biospace. Entra a la nostra botiga online per comprar llavors de sèsam de qualitat i millor preu.

2.35

Ideals per consumir crues o torrades. Es poden barrejar en amanides. També per preparar arrossos, pans, galetes ... etc. Amb la Barreja de Llavors Biográ podràs donar més color i diversió als teus plats.

Oleander
3.41

Tonifica, enforteix i ens permet afegir sal sense provocar set. Ens aporta lípids dalta qualitat que ens ajuden a regular el nivell de colesterol en sang. Ens ofereix també proteïnes que suplementen les dels cereals que condimenten, vitamines i minerals amb un excel · lent contingut de calci que, a diferència dels lactis, ve acompanyat per altres minerals que ajudaran a assimilar.

3.60

Variació deliciosa del gomasio natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Condiment saborós per utilitzar directament sobre els aliments.

2.75

2.85

Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut en Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir a amanides, preparar postres i pans o prendre soles.

8.30

Proporciona energia i vitalitat, força i resistència, Omega3 i antioxidants. Origen: Bolívia

9.69

Conté una substància que regula la pressió i funció arterial, els beneficis són molt importants en el metabolisme dels greixos, del calci i de lenergia. Posseeixen gran quantitat de fibra dietètica i són la font vegetal més rica que es coneix dàcids grassos Omega 3 i la font més rica destrògens febles, el que la converteix en un superaliment.

2.25

Ajudan a reduir el risc de patir problemes circulatoris o infarts. Indispensables per als deportistes per a millorar el rendiment i reduir les lesions. també afavoreixen un bon funcionament cerebral.

1.95

Per a ús alimentari: Pot consumir-se en cru, deixant-les en remull unes hores, o mòltes en forma de farina. Pot barrejar-se també amb sucs, iogurt o per a la seva utilització en la preparació de pans i postres. Es recomana una cullarada sopera al matí en dejú i una altra per la nit abans danar a dormir. Com a ús extern, Pot utilitzar-se per a embolcalls i cataplasmes, preparant la barreja de llinosa mòlta amb aigua calenta. Pot contenir traces de sèsam, soja, gluten i fruits secs.

Sorribas
2.59

Can galderic
2.95

2.25

Llavors de sèsam cru d'agricultura ecològica. Destaca el seu contingut en calci, ja que és el vegetal que més calci aporta. Com a millor s'assimilen és mòltes.

El granero
2.39

Les llavors de sèsam cru contenen una quantitat elevada de minerals: coure, calci, magnesi, zinc, ferro, fòsfor i potassi.

3.19

Les proteïnes de les llavors de sèsam són d'origen vegetal, per tant, són incompletes. Es recomana amb altres aliments d'origen animal, cereals o llegums per potenciar el seu valor proteic. Les llavors de sèsam són riques en antioxidants, calci i fibres.

El granero
2.49

Aquestes llavors oleaginoses tenen altes propietats terapèutiques, ja que el seu consum és font de minerals, vitamines, proteïnes d'alt valor biològic, lecitina i greixos saludables. Tot això de gran importància per a la salut de l'ésser humà.

4.55

En estar lleument cuites, es facilita la seva digestió i la absorció dels seus components, a més de ser molt més saborós. És un aliment energètic, alcalinitzant de la sang, reconstituent muscular i nerviós, mineralitzant, protector del sistema circulatori i laxant.