Lima

Lima

2.80

Elaborada acuradament amb els millors ingredients biològics. Baixa en greixos, amb un suau sabor dolç. sense colesterol, sense lactosa. És digestiva i lleugera i resulta molt agradable tant freda com calenta.

6.53

Crema de sèsam per untar.

4.25

6.37

Si incorpores al tamari a la teva alimentació quotidiana li estaràs aportant al teu organisme elements com sal, aigua, ferro, proteïnes, hidrats de carboni i calci. Ajuda a combatre la fatiga i el cansament. Proporciona un efecte remineralitzant. Ajuda a millorar lestat de la teva sang ia eliminar diferents microorganismes dels aliments. Millora el funcionament del teu sistema digestiu. Ajuda a absorbir millor els nutrients.

15.26

Si incorpores al tamari a la teva alimentació quotidiana li estaràs aportant al teu organisme elements com sal, aigua, ferro, proteïnes, hidrats de carboni i calci. Ajuda a combatre la fatiga i el cansament. Proporciona un efecte remineralitzant. Ajuda a millorar lestat de la teva sang i a eliminar diferents microorganismes dels aliments. Millora el funcionament del teu sistema digestiu. Ajuda a absorbir millor els nutrients.

3.95

Abans de l'aparició del cafè a Europa, la xicoira ja era coneguda i molt apreciada. Per obtenir-es mol i torra acuradament l'arrel de la planta.Bebida sense cafeína.la xicoira és una planta que purifica la sang i elimina les toxines del fetge.