Comprar els millors Infusions ecologics

Infusions

2.22

Aquesta infusió és consumida per les seves propietats digestives i per prevenir els gasos.

Yogi tea
3.79

2.21

Per la seva condició de protector i reparador de la membrana gàstrica és molt adequada en totes aquelles afeccions en què està afectat algun òrgan de laparell digestiu. A més ajuda a eliminar els gasos. És també adequada per al dolor destómac.

Herbes del moli
1.99

Aquesta planta té nombroses aplicacions terapèutiques. L'acció més notable de la "cua de cavall" és la diürètica: causa de la seva riquesa en sals de potassi, flavonoides i sapónidos, augmenta el fluid urinari. Per això la hi indica, tant per posar remei a la retenció de líquids general o localitzada, com per a altres problemes genitourinaris: càlculs renals, infeccions urinàries, cistitis, uretritis, inflamacions de la bufeta o pròstata. També ajuda a perdre pes. A més de les seves qualitats diürètiques, que contribueixen a eliminar l'excés de líquids, la qual cosa suposa una pèrdua substancial de pes al començament dels règims per aprimar-se, ajuda a eliminar les toxines, la qual cosa ajuda a recuperar l'equilibri corporal i influeix favorablement per eliminar el sobrepès. El cua de cavall enforteix les ungles i cabells. Contribueix a augmentar el creixement, millorar l'aspecte i corregir la debilitat de les ungles, mantenint ferms, i del cabell, evitant que apareguin cabells blancs, a causa del seu contingut de sílice, un component clau del teixit conjuntiu que forma aquestes parts del cos.

3.45

Relaxant, equilibrant, tranquil·litzadora.

3.79

Yogi Tea Ginseng et centra, et tranquil·litza i dóna suport la teva força interior. Aquesta barreja curosament equilibrada de ginseng, herba llimona, pela de taronja i menta fresca crea una deliciosa i complexa infusió de la qual gaudir a qualsevol hora del dia. L'essència d'aquesta infusió és: "Pau interior i confiança".

4.49

4.50

Feliços Somnis convida a deixar-se caure en el món dels somnis. El plaer de l'oli essencial de lavanda juntament amb les dolces flors de camamilla i el llúpol, són l'acompanyant perfecte per acabar el dia amb calma i gaudir de les seves últimes tranquil·les hores.

4.50

Yogi TEA Harmonia Pura enlluerna els sentits amb oli essencial de lavanda. Acuradament amb una combinació entre melissa fresca i suau rooibos vam crear una experiència d'infusió inoblidable així podràs gaudir d'un harmònic moment de placidesa.

2.22

Les propietats beneficioses daquesta planta pera lobertura lligo digestiu, són que ajuda a eliminar els gasos; És un bon antivomitiu i facilita la digestió. Per últim, pot ser utilitzat com a relaxant intestinal. A més és molt utilitzada per al tractament de la grip i del refredat. El seu contingut en àcid ajuda a dissoldre les mucositats, per la qual cosa és molt utilitzada per al tractament de bronquitis.

3.76

Artemis
2.95

2.55

ajuda a tonificar el teu organisme, facilitant leliminació de toxines. A més et recàrrega denergia positiva.

2.49

ajuda a reduir lacidesa i tenir una bona i agradable digestió.

2.49

ajuda a eliminar el que et sobra, mantenint la teva figura. Complementa les dietes daprimament.