Herbes del moli

Herbes del moli

Herbes del moli
2.64

Tenen una magnífica acció digestiva, i de fet lanís verd és una de les plantes medicinals més efectives pel que fa a lacció carminativa, aperitiva i tonificant. Les seves propietats digestives es tradueixen en una neteja dels intestins i lestómac.

Herbes del moli
2.18

Digestiva, indicada pel mal panxa i de cap. També en casos d'úlcera, gastritis i espasmes en la menstruació. Acció calmant.

Herbes del moli
1.99

Aquesta planta té nombroses aplicacions terapèutiques. L'acció més notable de la "cua de cavall" és la diürètica: causa de la seva riquesa en sals de potassi, flavonoides i sapónidos, augmenta el fluid urinari. Per això la hi indica, tant per posar remei a la retenció de líquids general o localitzada, com per a altres problemes genitourinaris: càlculs renals, infeccions urinàries, cistitis, uretritis, inflamacions de la bufeta o pròstata. També ajuda a perdre pes. A més de les seves qualitats diürètiques, que contribueixen a eliminar l'excés de líquids, la qual cosa suposa una pèrdua substancial de pes al començament dels règims per aprimar-se, ajuda a eliminar les toxines, la qual cosa ajuda a recuperar l'equilibri corporal i influeix favorablement per eliminar el sobrepès. El cua de cavall enforteix les ungles i cabells. Contribueix a augmentar el creixement, millorar l'aspecte i corregir la debilitat de les ungles, mantenint ferms, i del cabell, evitant que apareguin cabells blancs, a causa del seu contingut de sílice, un component clau del teixit conjuntiu que forma aquestes parts del cos.

Herbes del moli
2.50

La planta de la farigola, té propietats digestives, ja que estimula la funció biliar, generant que els processos digestius es realitzin de millor manera.

Herbes del moli
1.99

Per als trastorns digestius, hepàtics i els gasos intestinals. També per l'asma, bronquitis i angines. Per angines es realitzen gargarismes amb infusions de fulles.