extractora sucs cold press

Extractor Sucs en fred Greenzyme

234.00
Cap valoració
Guanya 234 Bio-Puntos (2.34)
GREENZYME és un extractor de suc cold press de 3a generació que no tritura ni esprem les fruites i verdures, sinó que les premsa a baixa velocitat (43 rpm) preservant al màxim minerals, vitamines i enzims. Amb materials 100% BPA FREE (Tritan). En comparació amb les liquadores convencionals, GREENZYME pot augmentar la producció de suc fins a en un 65%.
Aconsegueix la Extractora cold press GREENZYME amb l'última tecnologia del mercat i t'emportaràs de regal el llibre "Sucs alcalinitzants i altres begudes capritxoses" de la reconeguda coach nutricional Nadia Torres i un rotllo de tires per mesurar el pH del teu organisme.

Mentre les liquadores convencionals tallen la fruita mitjançant fulles amb un moviment ràpid giratori que produeix calor i, per tant, una destrucció dels nutrients dels ingredients, la GREENZYME funciona a una velocitat i temperatura inferiors, produint sucs que no s'oxiden tan ràpidament i conserven les seves propietats durant més temps. A més, en comparació amb les liquadores convencionals, la GREENZYME pot augmentar la producció de suc fins a un 65%.

Podem enumerar els beneficis d'utilitzar de forma regular la GREENZYME per a realitzar sucs alcalinitzants:

Ajudar alcalinitzar: els sucs verds cold pressed ajuden a equilibrar el pH i mantenir el disseny alcalí natural del teu cos. Pots descobrir receptes alcalinitzants exclusives en el llibre de regal escrit per la Coach & Xef Alcalina Nadia Torres

Detox fàcil: la forma més fàcil i saborosa d'afavorir l'eliminació de toxines.

Potència la teva energia: es produeix una ràpida digestió i assimilació de nutrients aportant energia instantàniament, perquè no conté fibra.

Ressalta la teva bellesa: el sistema cold press aporta una major quantitat d'enzims i nutrients, permetent que emergeixi la teva bellesa natural.

Equilibra el teu pes: les toxines s'emmagatzemen en dipòsits de greix. Netejant l'organisme, ajudem a disminuir el greix acumulat.

Salut i benestar: Potencia el sistema immune i afavoreix el benestar físic i mental.

Les característiques principals de la GREENZYME són:

Extractora cold press de 3a generació millorada tecnològicament
Feta en TRITAN, un tipus de plàstic molt resistent i lliure de BPA (bisfenol A).
Sistema de rotació més lenta: una velocitat inferior a altres del mercat a 43 rpm, el que la fa més eficient! El sistema de rotació lenta permet conservar les principals característiques dels aliments i li garanteix el millor sabor per als seus sucs i receptes.
Alta velocitat d'extracció: l'alta velocitat d'extracció garanteix un ràpid ompliment de la gerra i evita l'oxidació dels aliments conservant així la major part de vitamines.
Optimitzada per evitar embussos a la trituració d'aliments.
Panell de comandaments digital: més còmode i accessible.
Major capacitat d'emmagatzematge de suc al contenidor.
Tambor amb mesurador de capacitat per calcular bé les quantitats a elaborar
Silenciosa: Gràcies al seu sistema de rotació lenta, amb la GREENZYME no haurà de preocupar per molestos sorolls mentre produeix els seus saboroses receptes.
Temps màxim d'ús continuat: 20-30 min.
Disseny modern de línies netes i depurades.
A part dels dos filtres, un de malla fina per preparar sucs i un altre de malla gruixuda per als batuts, incorpora un colador extra per obtenir sucs sense resta de fibra.