Esi

Esi

19.95

Producte útil per afavorir la funció de les vies urinàries en cas de cistitis, tant en la seva fase aguda com en les recidives. La fórmula combina ingredients amb acció antisèptica i diürètica.

4.99

Amb suastancias naturalment actives amb accioón blanquejadora.

5.99

Amb suastancias naturalment actives amb accioón blanquejadora.

18.99

És un producte que reuneix en una única fórmula les peculiaritats de la Equinàcia purpúrea i angustifolia: el producte conté extractes de titulació diferent, obtinguts mitjançant diversos mètodes dextracció. Està particularment indicat com estimulant del sistema immunitari. Es recomana el seu ús com preventiu de les patologies hivernals, contribuint a augmentar les defenses orgàniques de forma eficaç i natural. Els Indis dAmèrica del Nord, usaven la Equinàcia per curar ferides infectades.

12.85

El Pròpolis està indicat com un immunoestimulant causa de la seva capacitat per potenciar les defenses immunitàries de lorganisme contra els microorganismes.

15.59

Producte especialment indicat per a les persones que tenen disturbis del son i els costa relaxar-se.

14.99

Propolaid Xarop Balsàmic és un complement alimentari a base de Pròpolis i Equinàcia, amb Mel i herbes balsàmiques, substàncies molt apreciades per contrarestar la problemàtica dels períodes freds de lany i per afavorir les defenses de lorganisme de forma natural. Els seus components estan molt ben estudiats i sospesats per tal dutilitzar millor les innombrables avantatges de Pròpolis, dels extractes vegetals i de les essències de plantes utilitzades de forma individual per les seves notables característiques.