El granero

El granero

3.49

El granero
2.72

El component majoritari de l'arròs és el midó i per això suposa una bona font d'energia. És també una font de fibra. Encara que conté un percentatge molt baix de proteïnes, aquestes són molt equilibrades, ja que contenen els vuit aminoàcids essencials en les proporcions adequades. És baix en greix, i no conté colesterol

1.45

L'Arròs Integral Inflat BIO s'obté conservant la fibra i totes les propietats del millor arròs integral Ecològic. L'Arròs Integral Ecològic BIO té una textura cruixent alhora que tendra, sent molt fàcils de mastegar i digerir. No contenen cap sucre afegit i aporten fibra, proteïnes i energia per començar bé el dia.

El granero
1.95

Els pics són la versió més tradicional dels colines, de major gruix i densitat. Són l'acompanyament ideal per a tot tipus d'aperitius i, en els menjars, com a substitut del pa. L'espelta és un "blat primitiu", i respecte a aquest té un major nivell de proteïnes (amb vuit aminoàcids essencials), minerals, vitamines i oligoelements. És una bona aportació de magnesi, ferro, fòsfor, vitamina I, vitamina B i beta carotè, aporta molta fibra, i és molt rica en àcid silícic, que forma part de tots els nostres teixits i òrgans.

El granero
1.45

El sègol destaca perquè conté una gran varietat de minerals (potassi, ferro, magnesi, fòsfor, seleni, zinc ...) i vitamines, entre les quals destaquen la vitamina A, E (tocoferol) i vitamines del grup B, com l'àcid fòlic. Conté menys gluten que el blat.

El granero
1.71

Estimula la Funció digestiva i té Propietats antioxidants. És excel · lent per als ossos i per a el teixit conjuntiu.Ideal per a Tenir energia de fàcil assimilació i absorció lenta. Això converteix Aquest cereal en un aliment sa i favorable per als Diabètics. Aquest aliment té un alt contingut proteic que supera en quantitat als altres cereals.La civada és un aliment ideal per als estressats i els esportistes i per a les persones amb sobrepès, ja que els seus components estimulen les glàndules tiroide que, al seu torn, estan implicades en la metabolització dels greixos. A més la seva fibra controla la sensació de gana.

12.84

Sal de magnesi (Sulfat de magnesi) usada comunment per incrementar el nivell daquest mineral en lorganisme i dús comú com a laxant.

1.84

El granero
12.95

Conté una elevada quantitat de vitamines neurotròpiques B1 i B12. La vitamina B1 (Tiamina) és vital per a la producció dAcetilcolina (un neuro-transmissor). La vitamina B12 (Cianobalamina) és imprescindible per a un normal funcionament del teixit nerviós, ja que ajuda a mantenir la beina de mielina que envolta els nervis. El seu alt contingut en Beta-Caroteno, precursor de la vitamina A, afavoreix el bon funcionament de les funcions visuals, de manera que és un magnífic aliat per a aquelles persones que per la seva feina passen hores davant de les pantalles dels ordinadors i per a estudiants en edat escolar.

4.95

El cereal teff proporciona una bona quantitat de ferro que és fàcilment assimilat per l'organisme humà. El teff no conté gluten. Conté una bona quantitat de fibra, per la qual cosa prevé el càncer de còlon.

El granero
8.55

El granero
5.35

El granero
3.99

El cereal teff proporciona una bona quantitat de ferro que és fàcilment assimilat per l'organisme humà. El teff no conté gluten. Conté una bona quantitat de fibra, per la qual cosa prevé el càncer de còlon.

El granero
9.97

Reg i oxigenació del cervell.

El granero
4.00

Granocaf és una barreja soluble de cereals, xicoira i figues amb un agradable gust de torrat i tocs dolços. Es pot barrejar amb aigua o amb la teva llet preferida per començar el dia amb energia i vitalitat o per reposar forces al llarg de la jornada No conté cafeïna, donant energia autèntica i saludable.

14.91

La lecitina de soja té, a més de greixos bons per a la salut constituents de membranes cel · lulars, vitamines del grup B, vitamina E amb funció antioxidant, fòsfor, turó i inositol, substàncies importants per a lorganisme. Se sap que tots aquests components de la lecitina contribueixen a millorar el perfil lipídic en sang, ja que redueix el colesterol, així com els triglicèrids i prevé el desenvolupament del fetge gras, una condició veritablement greu també vinculada a major risc metabòlic i cardiovascular.

9.75

La lecitina de soja té, a més de greixos bons per a la salut constituents de membranes cel · lulars, vitamines del grup B, vitamina E amb funció antioxidant, fòsfor, turó i inositol, substàncies importants per a lorganisme. Se sap que tots aquests components de la lecitina contribueixen a millorar el perfil lipídic en sang, ja que redueix el colesterol, així com els triglicèrids i prevé el desenvolupament del fetge gras, una condició veritablement greu també vinculada a un major risc metabòlic i cardiovascular.

El granero
3.75

El granero
5.99

El llevat de cervesa aporta proteïnes dalt valor biològic ja que contenen tots els aminoàcids essencials. És una font important de vitamines del grup B i aporta també minerals tan importants com ferro, coure i zinc. És un bon depuratiu de lorganisme, especialment de la pell, ajuda a equilibrar el sistema nerviós, a controlar els nivells de sucre ja recuperar en cas danèmia. És un aliment molt útil per a persones que volen millorar lestat de la seva pell, cabell i ungles, anèmics, adolescents, embarassades, diabètics, esportistes, vegetarians ... etc.

5.67

És una font natural de les vitamines B. Estudis demostren que en la societat industrial hi ha molt aportació deficitari de vitamines d aquest grup. El llevat de cervesa, a més, contribueix a baixar el colesterol dolent, elevant el bo i millorant la circulació sanguínia. Per altra banda, és ideal per contrarestar els efectes de lestrès, ja que actua sobre el sistema nerviós, millorant estats dinsomni, irritabilitat, ansietat i depressió.

2.64

El granero
8.95

MARNYS ® MACA ecològica és un complement alimentari natural altament revitalitzant i energitzant que ajuda com a reconstituent i vigoritzant, combatent estats de cansament físic i mental. Els seus beneficis energitzants físics i mentals fan un complement ideal per a un ampli grup poblacional que va des esportistes, estudiants i adults a persones dedat avançada.

El granero
1.45

2.49

3.75

5.50

És un oli natural ric en vitamines i minerals sent ideal per a la cura de les pells sensibles i seques. Pot ajudar a alleujar picors i inflamacions.

9.90

És un oli natural ric en vitamines i minerals sent ideal per a la cura de les pells sensibles i seques. Pot ajudar a alleujar picors i inflamacions.

El granero
1.20

Es pot prendre acompanyat de begudes, vegetals, derivats, amb iogurt, sucs etc.També pots elaborar diferents receptes.

El granero
2.75

El granero
2.54

El sucre de canya s'obté per cristal·lització del suc procedent de la polpa de la canya de sucre. El sucre morè o integral de canya conserva totes les seves propietats nutricionals ja que no ha estat refinat i per això també rep el nom de sucre cru. Te un sabor agradable, amb tocs a regalèssia i la seva textura pot ser una mica enganxosa ja que conté la melassa de la canya. El sucre morè conté sals minerals alcalines que ajuden a alcalinitzar el nostre pH intern.

El granero
5.75