Ecomil

Ecomil

14.63

2.76

2.76

1.05

10.74

Estimula la funció digestiva i té propietats antioxidants. És excel · lent per als ossos i per a el teixit conjuntiu.Ideal per a tenir energia de fàcil assimilació i absorcions lenta. Això converteix Aquest cereal en un aliment sa i favorable per als Diabètics. Aquest aliment té un alt contingut proteic que supera en quantitat als demés cereals.La civada és un aliment ideal per als estressats i els deportistes i per a les persones amb sobrepès, ja que els seus components estimulen les glàndules tiroide que, al seu torn, estan implicades en la metabolització dels greixos. Ademes la seva fibra controla la sensació de gana.

2.61

Amb tot el sabor i l'aroma del coco, es tracta d'una beguda nutritiva i molt saborosa amb la qual es pot donar un toc molt especial als esmorzars o berenars. Es pot prendre sola o acompanyada de cafè, te o cacau. Adequada per elaborar receptes tant dolces com salades.

12.05

Beguda de quinoa en pols instantani. Les proteïnes de la quinoa aporten de manera equilibrada tots els aminoàcids essencials.

2.57

1.57

Ecomil Cuisine ametlla no es talla durant la cocció. Es pot combinar i barrejar amb ingredients àcids (llimona, el vi, la mostassa ....). Ideal per a salses, sopes, guisats, verdures, pastes, pastissos i postres, així com en el te o al cafè.

13.55

Dissoldre 2-3 cullarades en un got daigua, freda o calenta segons el gust. Prova també en les seves salses i postres.