Comprar els millors Cura facial ecologics

Cura facial

9.25

S'aplica directament, sobre els grans i els barbs.

13.00

Manuka Health Lip Balm MGO 250+ Manuka Honey és un bàlsam de llavis hidratant i regenerador a força d'Oli de Germen de Blat i Oli de Jojoba, Calèndula per alleujar i calmar els efectes dels llavis danyats, així com Irwinol (mantega de mango silvestre ) i Olis Naturals per nodrir i protegir els llavis d'una exposició agressiva del medi ambient. Aquest bàlsam també conté autèntica Mel de Manuka de Nova Zelanda, mundialment reconeguda per les seves notables propietats reparadores per a la pell.

2.15

Nutrició intensa i protecció UV per a la cura dels llavis. El Bàlsam Labial Nutritiu Himàlaia Herbals és un tractament intensiu per nodrir i prevenir la sequedat i les esquerdes dels llavis. Formulat amb olis vegetals i enriquit amb Oli de Germen de Blat, font natural de vitamina E, i Oli de Llavor de Pastanaga, que protegeix contra els raigs UV, proporciona un complet cura per a la delicada pell dels llavis.

3.99

Té cura i protegeix la delicada pell dels llavis, gràcies a la seva fórmula rica en extracte calmant de calèndula de cultiu biològic.

15.80

Calma la irritació causada per l'afaitat i prevé el dessecament cutani.

6.50

Una composició aromàtica amb notes intenses i masculines fustes nobles. La seva suau textura, rica i cremosa, estova el pèl de la barba gràcies a la qualitat del seu pH. Una selecció d'extractes calmants de plantes ajuda a alleujar la pell enrogida i irritada durant l'afaitat humit. Sense gluten.

8.75

Formulada amb ingredients 100% naturals.

11.70

Bàlsam regenerant de llavis de cura intensiva. Reanima i enforteix la pell dels llavis, i el seu contorn, allisa arrugues.

6.95

Escuma d'afaitar certificada. Cuida la teva pell amb aquest producte lliure de tòxics.

Esential aroms
29.65

Protegir la pell de l'envelliment i enforteix les ungles fràgils.

Dr. hauschka
28.00

Ajuda especialment a les pells grasses i amb impureses a trobar el seu equilibri i reduir els porus dilatats.

28.80

Amb moltes propietats per a la salut de la nostra pell. És Ric en omega 3, 6 i en vitamina E.

25.80

Amb moltes propietats per a la salut de la nostra pell. És Ric en omega 3, 6 i en vitamina E.

5.70

Uns llavis de vellut amb aquesta cura protectora i tractant.

Esential aroms
24.95

Fórmula orientada principalment a la hidratació, protecció i tractament de la pell seca i trencadissa.

Dr. hauschka
61.80

Reafirma les pells madures, ajudant a prevenir l'aparició de les línies d'expressió. L'extracte de llavors de Cydonia, juntament amb el Bryophyllum revitalitzant i mel de flors del trèvol donen suport a les funcions regeneradores de la pell.

Dr. hauschka
10.20

Protecció ideal per als llavis delicats amb tendència a sequedat.

Esential aroms
19.25

Composició d'olis vegetals verges de argan, nou d'albercoc, avellana, mantega de cacau, olis essencials de: fusta de sàndal, espígol.

32.45

Hidratació intensiva i duradora, a més d'atenuar arrugues i reafirmar la pell.