galetes d'arros | comprar galetes d'arros

Crackers i coques

Evita les temptacions de menjars amb les galetes d'arròs. A la nostra botiga online pots comprar galetes d'arròs saboroses i als millors preus del mercat.

Sol natural
3.95

3.99

4.98

Le pain des fleurs
5.99

Recepta exclusiva que garanteix un producte cruixent, sense gluten, ideal des de lesmorzar fins al sopar. No ha estat elaborat amb lactis, ous, matèries grasses ni aromes ni llevats.

2.20

Elaborat amb arròs de gra sencer (no de farines). Arròs dItalia. Las galetes darròs Biocop són elaborades a partir darròs biològic conreat dins la vall de Po. Un cop seleccionat i pelat larròs sinfla per un procès de temperatura entre dues moles voltant de 270 º C durant uns segons.

5.68

2.20

Elaborat amb arròs de gra sencer (no de farines). Arròs de Italia.Las galetes darròs Biocop són elaborades a partir darròs biològic conreat dins la vall de Po (Itàlia). Un cop seleccionat i pelat larròs sinfla per un procès de temperatura entre dues moles voltant de 270 º C durant uns segons.

1.50

2.19

1.25

Les galetes d'arròs estan elaborades amb arròs integral. Són un producte ideal per a l'elaboració d'aperitius, snacks, per menjar entre hores i com a alternativa original i saludable al pa i galetes salades