Condicions de transport
Condicions de transport

Per oferir un servei més personalitzat i econòmic hem dividit en diverses zones el territori municipal de Barcelona, ia cada una li tocarà un horari diferent. L'àmbit territorial de les vendes a través de la nostra web i el servei de lliurament, només serà per a aquest territori.

A cada zona es repartirà almenys tres vegades a la setmana entre matins i tardes. Els horaris i el cost del transport els podrà consultar dins de pancarta "comprova si estàs en la nostra àrea".

Fem repartiments a tota Espanya, excepte Ceuta, Melilla i Illes Canàries. El cost dels enviaments no està inclòs en el preu dels productes. A l'hora de finalitzar la comanda vostè serà informat del cost exacte d'enviament, i del dia i tram horari de lliurament. Des d'aquest moment tindrà un màxim de 4 hores per canviar la data i horari de lliurament. Si no tenim cap notifica li portarem la seva compra el dia establert.

Biospace disposa d'un transport i tranportista propi, per quin el servei serà el més personalitzat possible. Per seguir millorant el nostre servei, li posem a la seva disposició un full d'avaluació. La trobareu adjunta al fons d'aquesta mateixa pàgina.

El temps màxim de lliurament seran 48h, de dilluns a divendres. Nosaltres li proposarem una data, en cas que la data i l'horari no li vagi bé, ens podrà proposar un altre dia sempre que sigui un dels dies de repartiment a la seva zona.

Els avisarem unes hores abans que la comanda arribi a l'adreça de lliurament.

En cas de no trobar a ningú en aquesta direcció la comanda tornarà a la botiga i podran venirlo a recollir aquí mateix. Biospace no es fa càrrec dels costos relatius a la repetició de l'enviament.