Productes Ecològics Aliments Organics sense Gluten
4.05

El granero
1.95

Els pics són la versió més tradicional dels colines, de major gruix i densitat. Són l'acompanyament ideal per a tot tipus d'aperitius i, en els menjars, com a substitut del pa. L'espelta és un "blat primitiu", i respecte a aquest té un major nivell de proteïnes (amb vuit aminoàcids essencials), minerals, vitamines i oligoelements. És una bona aportació de magnesi, ferro, fòsfor, vitamina I, vitamina B i beta carotè, aporta molta fibra, i és molt rica en àcid silícic, que forma part de tots els nostres teixits i òrgans.

2.04

5.65

Saludable i deliciós succedani de cafè, elaborat amb espelta ecològica torrada lleugerament. Alguns pensen que lespelta és el millor cereal: és calenta, rica i forta, i més suau que altres tipus de cereals.

Sol natural
3.95

3.99

3.99

3.30

2.79

Lalga espirulina té molt dèxit per les seves propietats saciants, per aportar gairebé tots els nutrients que necessitem i ajudar a perdre pes. Lalga Fucus triomfa per les seves propietats anticel.lulítiques i per ajudar-nos a lluitar contra el colesterol ia baixar de pes, millorant el metabolisme.

3.82

1.77

4.48

Excel · lent per preparar salses, plats, pa, rebosteria, etc ..

2.95

La farina d'espelta integral de Biográ està elaborada en cultiu ecològic, té un nivell alt de proteïnes i a més ens aporta magnesi, vitamines...

2.20

L'espelta té un major nivell de proteïnes, minerals, vitamines i oligoelements que el blat comú. A més d'un bon nivell de proteïnes també conté els vuit aminoàcids essencials. Això és molt interessant per a aquelles persones vegetarianes. La seva bona aportació de magnesi, ferro, fòsfor, vitamina I, vitamina B i betacarotè la fan molt nutritiva.

2.52

Elaborada amb farina integral d'espelta primitiva (100%) o espelta (Triticum monococcum L). Baix contingut en greix. (0% colesterol) Molt baix contingut en sodi. Alt contingut en fibra. Aliment de baix índex glucèmic.

5.95

Fragants biscotes elaborats sense cap tipus de llevat, endolcits amb malta i amb suc.

3.75

aliment precuinat. Escalfar sense oli al forn o la paella.

Le moulin du moines
1.75

El llevat és un aliment ric en vitamina B9, B6, B3, B2, B1. A més és molt baixa en purines, per la qual cosa el poden prendre sense problemes aquelles persones que tinguin un nivell alt dàcid úric. El llevat és un aliment sense colesterol, per tant, el seu consum, ajuda mantenir sota el nivell del colesterol, la qual cosa és beneficiós per al nostre sistema circulatori i el nostre cor. Utilització: un sobre per 500 grams de farina.