Biogra

Biogra

3.99

Larròs en un cereal nutritiu i sa, i té qualitats que el converteixen en el aliment ideal en qualsevol tipus de dieta o requeriment nutricional. Larròs BLANC és espellofat i polit, i ha perdut una gran part dels seus elements nutritius i conté menys niacina, tiamina, magnesi, zinc, ferro i fibres. Larròs de gra curt o rodó és gairebé tan llarg com ample

2.29

Larròs en un cereal nutritiu i sa, i té qualitats que el converteixen en el aliment ideal en qualsevol tipus de dieta o requeriment nutricional. Larròs BLANC és espellofat i polit, i ha perdut una gran part dels seus elements nutritius i conté menys niacina, tiamina, magnesi, zinc, ferro i fibres. Larròs de gra curt o rodó és gairebé tan llarg com ample

3.99

L'arròs Integral Nerone és originari de la Xina, i posseeix un color negre. Segons la tradició xinesa, aquest arròs era únicament cultivat per a ser consumit per lemperador i la seva cort. Aquest arròs té altes qualitats nutricionals i un gran poder afrodisíac.

2.35

Ideals per consumir crues o torrades. Es poden barrejar en amanides. També per preparar arrossos, pans, galetes ... etc. Amb la Barreja de Llavors Biográ podràs donar més color i diversió als teus plats.

4.49

2.80

4.39

Biogra
1.75

2.85

2.79

Lalga espirulina té molt dèxit per les seves propietats saciants, per aportar gairebé tots els nutrients que necessitem i ajudar a perdre pes. Lalga Fucus triomfa per les seves propietats anticel.lulítiques i per ajudar-nos a lluitar contra el colesterol ia baixar de pes, millorant el metabolisme.

2.99

Farina d'Arròs, substitut ideal de la farina de blat.

1.15

La farina de civada està cada vegada més introduïda a les llars dels que es preocupen per una bona alimentació. La civada és un cereal molt complet, amb la farina de civada es poden preparar pans, bescuits, magdalenes o galetes.

2.95

La farina d'espelta integral de Biográ està elaborada en cultiu ecològic, té un nivell alt de proteïnes i a més ens aporta magnesi, vitamines...

1.35

Elaborada en Molí de Pedres, la farina de blat integral és dalguna manera una farina no refinada, ja que conté la pell i la beina. conté un alt percentatge de fibra el que permet millorar la digestió.

1.85

Resulta un aliment energètic i Molt nutritiu per la seva riquesa en vitamines del grup B. És un aliment imprescindible en la dieta en cas de nerviosisme, fatiga o astènia, insomni i situacions destrès.

14.95

3.25

les llenties vermelles, tenen grans valors nutricionals, entre els quals destaquen la seva gran aportació de ferro, zinc, seleni, hidrats de carboni, proteïnes, vitamines B1 o tiamina, etc. A més de ser una font de fòsfor, manganès, i àcid fòlic

Biogra
0.99

El llevat és un aliment ric en vitamina B9, B6, B3, B2 i B1. A més és molt baixa en purines, per la qual cosa el poden prendre sense problemes les persones que tinguin un nivell alt d'àcid úric. El llevat és un aliment sense colesterol, per tant, el seu consum, ajuda a mantenir sota el nivell del colesterol, la qual cosa és beneficiós per al nostre sistema circulatori i el nostre cor. Utilització: especial per fermentar brioixeria i pa. No conté gluten.

1.99

Aquesta pasta selabora exclusivament amb sèmola de blat dur (el més ric dels cereals). No conté greix i el seu contingut en gluten, gràcies al seu efecte saciant, ajuda a menjar menys.

1.85

3.69

Ideal per elaborar magdalenes i bescuits casolans despelta.

3.39

Les patates aporten moltes vitamines (C, A, B1, B2, etc) i minerals (potassi i Fòsfor). És molt utilitzada contra les inflamacions, per cremades i contusions, contra tumors cancerosos del si, inflamacions dels ulls, per alleujar els blaus, contra úlceres i per a reduir els infarts.

3.49

Sopa de Miso Vermell elaborada seguint la tècnica tradicional japonesa, amb ingredients procedents de cultiu ecològic.

2.99

3.19

Les proteïnes de les llavors de sèsam són d'origen vegetal, per tant, són incompletes. Es recomana amb altres aliments d'origen animal, cereals o llegums per potenciar el seu valor proteic. Les llavors de sèsam són riques en antioxidants, calci i fibres.