Biocop

Biocop

1.99

Per consumir a qualsevol hora del dia, com esmorzar o berenar. També entre hores o per acompanyar el cafè.

Biocop
2.70

Una de les seves qualitats principals és que enforteix el ronyó. A la Medicina Tradicional Xinesa, és el llegum que es recomana quan pateixis falta de vitalitat. Té també una acció reguladora hormonal, reductora del nivell de colesterol i preventiva del càncer.

4.85

Biocop
2.95

El cigró és un llegum amb importants qualitats culinàries i nutritivas.Es ric en proteïnes, en midó i en lípids (més que les altres llegums) sobretot d'àcid oleic i linoleic, que són insaturats i no tenen colesterol.

6.59

2.10

Estimula la Funció digestiva i té Propietats antioxidants. És excel · lent per als ossos i per a el teixit conjuntiu.Ideal per a Tenir energia de fàcil assimilació i absorció lenta. Això converteix Aquest cereal en un aliment sa i favorable per als Diabètics. Aquest aliment té un alt contingut proteic que supera en quantitat als altres cereals.La civada és un aliment ideal per als estressats i els esportistes i per a les persones amb sobrepès, ja que els seus components estimulen les glàndules tiroide que, al seu torn, estan implicades en la metabolització dels greixos. A més la seva fibra controla la sensació de gana.

2.25

Ajudan a reduir el risc de patir problemes circulatoris o infarts. Indispensables per als deportistes per a millorar el rendiment i reduir les lesions. també afavoreixen un bon funcionament cerebral.

1.95

Per a ús alimentari: Pot consumir-se en cru, deixant-les en remull unes hores, o mòltes en forma de farina. Pot barrejar-se també amb sucs, iogurt o per a la seva utilització en la preparació de pans i postres. Es recomana una cullarada sopera al matí en dejú i una altra per la nit abans danar a dormir. Com a ús extern, Pot utilitzar-se per a embolcalls i cataplasmes, preparant la barreja de llinosa mòlta amb aigua calenta. Pot contenir traces de sèsam, soja, gluten i fruits secs.

2.95

Aquestes llenties són especialment indicades per a fer salses i pures ja que no tenen pell.

4.72

7.98

4.15

Pa de motlle Espelta blanc, 400g

4.20

2.55

Els palets de sèsam són l'aperitiu perfecte per menjar entre hores. El sèsam és una llavor les proteïnes són d'origen vegetal, per tant, són incompletes. Es recomana amb altres aliments d'origen animal, cereals o llegums per potenciar el seu valor proteic. Les llavors de sèsam són riques en antioxidants, fibres i calci.

1.10

Sal marina obtinguda per evaporació de l'aigua, pels efectes del sol i la brisa.Procedente del parc natural de la Bahia de Cadis.

1.10

Sal marina obtinguda per evaporació de l'aigua, pels efectes del sol i la brisa.Procedente del parc natural de la Bahia de Cadis.

3.36

És adequat com a condiment en plats crus o cuinats: amanides, sopes, plats de verdures i cereals.

11.85

2.25

Llavors de sèsam cru d'agricultura ecològica. Destaca el seu contingut en calci, ja que és el vegetal que més calci aporta. Com a millor s'assimilen és mòltes.

2.85

Deixar en remull unes hores. Canviar laigua i coure amb un tros dalga Kombu durant 45 minuts. també pot utilitzar per a germinar.

4.55

En estar lleument cuites, es facilita la seva digestió i la absorció dels seus components, a més de ser molt més saborós. És un aliment energètic, alcalinitzant de la sang, reconstituent muscular i nerviós, mineralitzant, protector del sistema circulatori i laxant.

2.20

Elaborat amb arròs de gra sencer (no de farines). Arròs dItalia. Las galetes darròs Biocop són elaborades a partir darròs biològic conreat dins la vall de Po. Un cop seleccionat i pelat larròs sinfla per un procès de temperatura entre dues moles voltant de 270 º C durant uns segons.

2.20

Elaborat amb arròs de gra sencer (no de farines). Arròs de Italia.Las galetes darròs Biocop són elaborades a partir darròs biològic conreat dins la vall de Po (Itàlia). Un cop seleccionat i pelat larròs sinfla per un procès de temperatura entre dues moles voltant de 270 º C durant uns segons.

2.25

Ideal com a aperitiu o per prendre entre hores.