A.vogel

A.vogel

12.75

Anteriorment Atrosan Gel. Gel per a massatges, parell lalleujament simptomàtic de dolors reumàtics, dolors articulars, dolors a lesquena, esquinços musculars, dolors per tensió muscular, tendinitis i contusions.

12.30

Per alleujar els símptomes de larteriosclerosi, com la manca denergia, pèrdua de memòria, falta de concentració i cansament.

12.30

LArgila blanca A.Vogel és un producte natural que es compon de caolí lliure dimpureses i sorra, preparada per ser dissolta en aigua i presa.La seva denominació en llatí, Kaolinum ponderosum, prové del xinès kaoling i significa "" turó alta "", on els xinesos van trobar per primera vegada aquesta argila blanca.

A.vogel
5.45

3.50

Caramels refrescants amb extracte de rovells d'avet.

2.00

Caramels farcits amb extracte de Echinacea natural.

11.60

Anís, menta, sàlvia, clau, mirra.

19.00

Preparat biològic elaborat amb echinaceas acabades de collir, per augmentar les defenses inespecífiques del nostre organisme. Per augmentar les defenses de lorganisme, en predisposició a patir refredats, en infeccions generals lleus i de les vies respiratòries superiors que cursen amb febre. Tractament de suport en infeccions de les vies respiratòries i urinàries.

10.95

A. Vogel Echinaforce Hot Drink - Calent és una combinació de Echinaforce i baies de saüc per als símptomes aguts de la grip i el refredat. 100% natural, estimula les defenses i accelera la recuperació en la grip i el refredat.

A.vogel
28.00

Aquest llibre és una nova edició, corregida i augmentada, de "El petit Doctor", un manual clàssic sobre salut natural, basat en els coneixements i l'àmplia experiència d'Alfred Vogel (1902-1996), conegut pioner suís de la medicina natural. La primera edició va aparèixer el 1952 i és sens dubte l'obra més coneguda del seu autor, havent estat traduïda a 12 idiomes, i consultada per milions de persones a tot el món. El llibre pretén ensenyar a prevenir les malalties i millorar la salut mitjançant l'ús de plantes medicinals i altres teràpies naturals. És un manual pràctic, que pot resultar molt útil a la llar.

A.vogel
4.50

A.vogel
4.60

Kelpamare realça el gust de tots els seus plats. És perfecte per als amaniments d'amanides, peix, verdures, sopes, salses, arròs i pasta.

A.vogel
10.89

Granulat vegetal que estimula la regulació intestinal en casos dinsuficiències funcionals i extrenyiment. Ajuda a normalitzar el moviment dels intestins i actua de manera positiva en casos dhemorroides.Conté lli, full de sin i escorça de fràngula.

15.05

Menosan Salvia d'A.Vogel és un suplement natural a força de sàlvia. La sàlvia s'ha utilitzat tradicionalment com a tònic per el cansament mental i físic, per la hiperhidrosi (sudoració excessiva) i per les sufocacions de la menopausa.

A.vogel
7.00

El sèrum làctic sha pres tradicionalment per activar i ajudar a regular el metabolisme, a mantenir una flora intestinal sana, afavorir la depuració de lorganisme i malgrat el seu sabor àcid, la seva naturalesa és més aviat alcalinitzant. Ús extern tradicional com desinfectant, per regular la presència dimpureses a la pell, combatre certs èczemes, en afeccions per fongs de peus i ungles.

A.vogel
12.15

Quan la vitamina C natural que ingerim està integrada al costat de les altres substàncies que componen el propi aliment (fruites, verdures, etc.) Sassimila millor que la vitamina C sintètica.

12.60

Drosinula ® és un xarop bronquial dextractes vegetals frescos indicat per alleujar trastorns de les vies respiratòries.

11.30

Xarop a base de plantes fresques per calmar la tos. Està indicat en afeccions respiratòries com refredat, grip, bronquitis, faringitis i sinusitis. Té un sabor molt agradable amb la qual cosa és perfecte per als nens ja que gaudeixen del seu magnífic sabor. Els principis actius dels rovells davet contenen resines i essències que li confereixen a aquest producte propietats balsàmiques, expectorants i antisèptiques de les vies respiratòries. No conté codeïna.