Comprar els millors Atzavara i altres endolcidors ecologics

Atzavara i altres endolcidors

4.95

6.61

5.49

5.55

4.95

El xarop d´atzavara d`Allos és un endolcidor natural discret i lleuger de fàcil dosificació gràcies a la seva consistència líquida, ideal per a la realització de postres i pastissos. Envàs de 250 ml.

5.65

El full de Stevia conté una barreja complexa de substàncies que tenen un gust dolç intens, uns 30 a 45 vegades més dolça que la sacarosa, el sucre refinado.un adult pot reemplaçar diàriament uns 70 grams de sucre per Stevia, equivalent a unes 4 a 5 culleres o unes 20 culleretes de sucre

12.00

La stevia és ideal per als diabètics ja que regula els nivells de glucosa a la sang. Té 0 calories: és totalment acalòric. La stevia disminueix també el desig per prendre greixos i dolços. Realça laroma de les infusions o aliments.

7.60

La stevia és ideal per als diabètics ja que regula els nivells de glucosa a la sang. Té 0 calories: és totalment acalòric. La stevia disminueix també el desig per prendre greixos i dolços. Realça laroma de les infusions o aliments.

Be sweet
12.15

Naturgreen
10.41

Edulcorant de taula a base de xilitol (sucre de bedoll).

3.65

Mascobado és el nom amb què es coneix a Filipines el sucre de canya integral. Es tracta d'un sucre no refinat que conserva totes les substàncies nutritives de la planta

8.45

El Sucre de Coco és extret del dolç nèctar de les flors de la palmera cocotera, Cocos nucifera, convertint-se en els últims anys, en un referent a nivell mundial com un dels endolcidors més sans, nutritius i de menor càrrega glucèmica.

Bio monde
28.40

Propietats del xarop dauró: el potassi manté la integritat de les cèl · lules i els batecs del cor estabilitzats. El magnesi actua en totes les cèl · lules dels teixits suaus i cal per a lalliberament denergia. El zinc és un antioxidant de gran valor en la contribució dajudar el cos a mantenir un bon sistema immunològic.

8.25

Entre les seves propietats, destaquen: lalt contingut de fructosa. La fructosa no estimula la secreció dinsulina com ho fan altres sucres. A més no altera de manera significativa els índexs glucèmics. És baix en calories. És 1.4 vegades més dolç que el sucre regular. És de baixos nivells glucèmics. No conté processos químics.

47.52

És 100% pur. Es compon de saba dauró recol · lectada en els vasts boscos de Canadà i la saba de palmeres del sud dÀsia.

17.30

El Xarop d'yacón produït a força de l'arrel de yacón pur és un producte andí, el qual és l'única font natural dels FOS (Fructo-olisacáridos). Els FOS són considerats els únics carbohidrats que no aporten calories a l'organisme perquè no són metabolitzats pel sistema digestiu. A més, els FOS són un excel·lent pro-biòtic. Tolerat per diabètics.