Artemis

Artemis

2.21

Per la seva condició de protector i reparador de la membrana gàstrica és molt adequada en totes aquelles afeccions en què està afectat algun òrgan de laparell digestiu. A més ajuda a eliminar els gasos. És també adequada per al dolor destómac.

2.55

Prendre canyella, en estar entre els aliments rics en fibra, ajuda a afavorir el trànsit intestinal. Incloure aliments amb fibra en la dieta, com aquest condiment, també ajuda a controlar lobesitat. A més és recomanable per millorar el control de la glucèmia en persones amb diabetis, reduir el colesterol i prevenir el càncer de còlon

Artemis
3.22

Artemis
2.92

Artemis
2.45

2.15

Picant, lleugerament dolç, amb aroma forta i especiat. Una espècia molt estesa tant geogràficament com en els seus usos. Per ressaltar els guisats de carn i aus, les sopes de verdura, els plats de peix, pastissos, pastissos, galetes, pa de pessic, pa, etc.

2.14

2.22

Aquesta infusió és consumida per les seves propietats digestives i per prevenir els gasos.

Artemis
1.96

Com té una alta quantitat de calci, lorenga sec és un aliment bo per als ossos i és molt recomanable el seu consum durant lembaràs ja que en aquestes etapes el nostre organisme el consumeix en major mesura.

3.20

3.90

2.85

2.22

Les propietats beneficioses daquesta planta pera lobertura lligo digestiu, són que ajuda a eliminar els gasos; És un bon antivomitiu i facilita la digestió. Per últim, pot ser utilitzat com a relaxant intestinal. A més és molt utilitzada per al tractament de la grip i del refredat. El seu contingut en àcid ajuda a dissoldre les mucositats, per la qual cosa és molt utilitzada per al tractament de bronquitis.

Artemis
2.22

2.85

Artemis
2.95

2.55

Tisana Bio Antiestrès. Aquesta tisana ajuda al teu cos a relaxar-se i a reduir l'estrès. Equilibrada barreja de plantes els efectes es combinen i potencien per ajudar-te a eliminar la tensió acumulada i permetre que cos i ment es relaxin. Es pot prendre cada vegada que necessitem donar un respir al nostre organisme.

2.55

ajuda a tonificar el teu organisme, facilitant leliminació de toxines. A més et recàrrega denergia positiva.

2.49

ajuda a reduir lacidesa i tenir una bona i agradable digestió.

2.49

ajuda a eliminar el que et sobra, mantenint la teva figura. Complementa les dietes daprimament.