Ana m. la justicia

Ana m. la justicia

Ana m. la justicia
5.39

El magnesi intervé en la formació de tots els teixits, inclosos els de lesquelet. En la formació danticossos, enzims i hormones. Enla relaxació muscular fins i tot en el ritme cardíac i també en el treball mental

Ana m. la justicia
11.35

El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. A més, el magnesi contribueix a l'equilibri electrolític i contribueix al metabolisme energètic normal. El magnesi també contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i al funcionament normal dels músculs. El magnesi contribueix a la síntesi proteica normal i a la funció psicològica normal. A més, contribueix al manteniment dels ossos i les dents en condicions normals. El magnesi contribueix al procés de divisió cel·lular.

Ana m. la justicia
8.40

Regenerador de teixits (cartílags, tendons i ossos)

Ana m. la justicia
12.00

L'alimentació actual té, entre d'altres característiques, la de presentar una deficiència de magnesi, un element fonamental. El magnesi és indispensable en la síntesi de les proteïnes del nostre cos i, per tant, determinant en la fabricació i reparació del desgast dels cartílags, els ossos, els tendons, les parets de l'estómac, els vasos sanguinis, etc. Aquest llibre recull els nous estudis realitzats fins a la data que confirmen l'enorme importància del magnesi per a la nostra salut.