Algamar

Algamar

Algamar
4.60

El Agar-Agar és un ficocoloide extret principalment, de les algues vermelles, de les espècies aragophytas. Sutilitza com espessidor per a mousses o per a flams.

4.95

El Alga Espagueti de Mar (Himanthalia) és una alga pròpia de l'Atlàntic. Les seves formes allargades i estretes donen el nom a aquesta exuberant alga bruna, molt saborosa i freqüent en litorals profunds i aigües agitades. Rica en fibra, destaca el seu excepcional contingut en ferro i un gust que recorda la sípia. Tant crua com cuinada, per la seva textura i sabor, és una de les algues amb més personalitat i més èxit entre les varietats atlàntiques.

Algamar
9.56

Lalga nori és molt rica en minerals (proteïnes, calci, ferro, iode, potassi, etc.) A més, una bona capacitat dactivar el metabolisme. Té un alt contingut en provitamina A, el que és bo per al creixement de les ungles i dels cabells. también afavoreix la disminució del colesterol dolent i promou leliminació de greixos.

7.98

4.55

Larròs en un cereal nutritiu i sa, i té qualitats que el converteixen en el aliment ideal en qualsevol tipus de dieta o requeriment nutricional. Larròs BLANC és espellofat i polit, i ha perdut una gran part dels seus elements nutritius i conté menys niacina, tiamina, magnesi, zinc, ferro i fibres. Larròs de gra curt o rodó és gairebé tan llarg com ample

Algamar
12.28

Destaca per les seves proteïnes i pel seu excepcional contingut en potassi. De color vermellós, dóna vistositat i color a les amanides i plats ràpids, fins i tot sense remull previ. És una de les més indicades per a degustar les algues crues o en sopes, pel seu delicat aroma i sabor.

5.86

La quinoa es considera de gran importancia nutricional, ja que és una font natural de ferro, proteïnes, i amb un alt contingut de fòsfor. No conté gluten i és de fàcil digestió.

3.31