Superaliments

Els super aliments ens ajuden a augmentar les nostres defenses i millorar la nostra salut.
Mundo arcoiris
21.00

El Açaí és el fruit de la palmera del mateix nom i creix en zones tropicals i sub-tropicals de sud-amèrica. La seva polpa conté una de les majors concentracions d'Anti-Oxidants del Regne Vegetal

Mundo arcoiris
8.00

El Blat de moro Morat és molt conegut a Perú i és pres des de fa Milenios. El Blat de moro Morat conté una de les majors concentracions de Antocianines i Polifenols, potentíssims Anti-Oxidants només trobats en aliments de color Blau i Morat.

Mundo arcoiris
8.55

El Cacau Cru és un dels superaliments més Poderosos causa de les seves Qualitats Nutricionals en relació al nostre Cervell "Ment" i al nostre Sistema Cardíac "Cor". El Pols de Cacau Cru és el resultat d'assecar i polvoritzar la Torta.

Mundo arcoiris
10.00

El Camu-Camu és una Fruita Tropical que creix a la selva amazònica del Perú i és considerada una de les Majors Fonts de Vitamina C que existeixen.

18.00

L'Herba de Blat es un dels superaliments més importants pel que fa a neteja, nutrició i regeneració cel·lular, a més de ser un dels mes potents alcalinizadores ajudant-nos a portar el nostre PH cap a un estat molt més equilibrat.

Mundo arcoiris
10.00

La Llevat nutricional és la millor alternativa al llevat de cervesa. És un llevat conreada expressament per al seu consum. Alta en Fibres, Proteïnes i sobretot Vitamines del Grup B.

Mundo arcoiris
11.00

La Maca és un dels superaliments més coneguts i usats en el món de la nutrició i de la dietètica pel seu poder com supernutrient augmentant la nostra Energia i Vitalitat i envigorint nostre organisme.

Mundo arcoiris
9.00

El Psyllium Husk o pellofa del Psyllium o ispagul és una planta que s'usa tradicionalment en l'Ayurveda. Estimula el peristaltisme o moviment intestinal. Beneficiós per al restrenyiment i la diarrea.

Mundo arcoiris
16.00

Perfecte per a la salut de les Articulacions i combatre els efectes de l'Artritis i altres problemes derivats de la manca de Col·lagen, així com per a la Prevenció dels refredats, grips, refredats i estats febrils.

Mundo arcoiris
14.45

El Xarop d´atzavara de superaliments Mundo Arcoiris prové de l'autèntic i genuí atzavara blau produït tradicionalment en riques terres volcàniques del sud del Mèxic. 100% natural i ecològic, sent mínimament processat i escalfat només a baixes temperatures, aconseguint un producte ric i de màxima qualitat. És una excel·lent i sana alternativa a qualsevol sucre refinada i altres endolcidors artificials, és de baix Índex glucèmic i 1,5 vegades més dolça que el sucre o la mel, podent usar en qualsevol recepta afegint fins a un 25% menys de quantitat.

Mundo arcoiris
11.00

El Sofre o Sulfur Orgànic és bàsic per a la formació de Queratina, Col·lagen i elastina, els quals juguen un paper important en la Flexibilitat i elasticitat de les nostres Articulacions, cartílags, lligaments, ossos i músculs.

Mundo arcoiris
15.00

La Spirulina Artesanal té un contingut mínim del 60% de proteïna vegetal de molt fàcil digestió, destaca la seva alta aportació mineral, destacant el ferro. Assecada a baixa temperatura, i amb la seva textura crunchy és ideal per afegir-la a amanides, sopes, etc.

Mundo arcoiris
16.30

La Spirulina crua i cruixent de superaliments Món Arc de Sant Martí és conreada molt acurada i artesanalment a comunitats al voltant del món. El punt comú és que han estat assecades lentament sota el sol a baixa temperatura, disposant així d'unes concentracions molt més grans de nutrients beneficiosos per al nostre organisme, entre ells la ficocianina, el pigment que li dóna el característic color verdi-blau. Sembla que el mètode de cultiu, i l'assecat al sol no només són responsables de la més rica concentració de nutrients, olor i color, sinó de la textura i sabor. Les spirulina artesanals tenen un sabor agradable, versàtil i molt desitjable en qualsevol preparació igual en dolç que en salat. L'altra peculiaritat en comú és la seva textura cruixent, tant en les escates com en els bastonets. Podent afegir a un iogurt, a sobre d'una torrada, afegir al final de la preparació d'un batut, per un amaniment, a sobre d'una crema de verdures, en un muesli, llet vegetal, per a confeccionar els teus xocolates crudivegánicos i virtualment en gairebé qualsevol preparació , fins i tot pots anar mullant una banana perquè quedi arrebossada en spirulina cruixent i prendre-tal qual.