Sucre i mels

Sierra del sorbe
12.83

La gelea real és un aliment segregat per les abelles nodrisses per a alimentar a labella reina, ric en principis actius, relacionats amb el creixement, la regeneració i la vitalitat.

7.55

La Mel de Farigola Ecològica està elaborada per les abelles procedent de la flor de la farigola silvestre mediterrani que es troba en els Parcs Naturals "Serra Mariola", ubicat a la província d'Alacant (Espanya) i "La Safor, ubicat a la província de València (Espanya) ", a una altitud aproximada de 1.000 metres i al Parc Natural de Serra de la Cebollera situat a la província de Sòria (Espanya) a una altitud de 1.800 metres.

Bona mel
7.47

Mel elaborada per les abelles procedents dels camps de llimoners ecològics situats als Parcs Naturals a la Serra de Basa, i la recol·lecció es realitza els mesos d'abril i maig.

6.13

La Mel Mil Flores és un complement alimentari natural que ens ajuda per fer un esmorzar complet de manera senzilla, ràpida i completa. Prevé l'anèmia i és indicada per a superar l'esgotament físic i mental. A més afavoreix la digestió i és antisèptica.

10.55

La Mel Mil Flores és un complement alimentari natural que ens ajuda per fer un esmorzar complet de manera senzilla, ràpida i completa. Prevé l'anèmia i és indicada per a superar l'esgotament físic i mental. A més afavoreix la digestió i és antisèptica.

Bona mel
15.70

És una barreja de pol · len de les flors i cercreción dabelles, conté gran quantitat de vitamines i aminoàcids, és molt revitalitzant i ajuda a baixar la pressió.

Sierra del sorbe
9.30

És una barreja de pol · len de les flors i cercreción dabelles, conté gran quantitat de vitamines i aminoàcids, és molt revitalitzant i ajuda a baixar la pressió.

Alternativa3
4.55

La Panela és el suc que s'extreu de la canya de sucre, cristal · litzat només per evaporació. Aquest sucre no pateix cap procés de refinament, ni cap altre tipus de procediment químic.

El granero
2.54

El sucre de canya s'obté per cristal·lització del suc procedent de la polpa de la canya de sucre. El sucre morè o integral de canya conserva totes les seves propietats nutricionals ja que no ha estat refinat i per això també rep el nom de sucre cru. Te un sabor agradable, amb tocs a regalèssia i la seva textura pot ser una mica enganxosa ja que conté la melassa de la canya. El sucre morè conté sals minerals alcalines que ajuden a alcalinitzar el nostre pH intern.

4.20

Procedent del comerç just, gaudiràs d'un sucre 100% natural amb la qual donar un toc dolç deliciós als teus postres i begudes.

2.65

El sucre morè conserva totes les seves propietats ja que no ha estat refinat. Té un sabor molt agradable, com a regalèssia i la seva textura és una mica enganxosa ja que és molt ric en melassa.

El granero
5.75

2.99

Destination
4.75

El sucre morè conserva totes les seves propietats ja que no ha estat refinat. Té un sabor molt agradable, com a regalèssia i la seva textura és una mica enganxosa ja que és molt ric en melassa.