Productes solars

19.95

La crema de protecció solar SPF 50 orgànic proporciona l'eficàcia d'un filtre solar mineral 100% combinat amb un principi actiu. L'índex de SPF 50 és adequat per al seu ús durant les activitats a l'aire lliure per a la pell blanca que són sensibles al sol, o de pell oliva en les situacions més extremes de l'exposició al sol.

25.95

Crema protectora Nens per cara i cos d'elevada protecció integral de totes les zones exposades al sol. Especialment formulada per a la delicada pell dels nens. Aquesta crema ofereix una protecció integral de totes les zones exposades al sol.

16.80

Gràcies al seu factor de protecció spf30, aquesta crema solar de Bioearth té cura de la pell i la protegeix dels raigs UVA i UVB. La seva textura agradable es absorbeix ràpidament, mentre hidrata la pell sense deixar una pel·lícula greix a sobre. Protegeix immediatament al aplicar-la sobre la pell. Sense nanopartícules.

17.50

Crema solar amb rics ingredients vegetals naturals de la més alta qualitat. Protegeix eficaçment la pell de la cara i l'escot dels raigs UVA i UVB del sol. Rica en antioxidants afavoreix la regeneració cutània més de dur a terme una funció dermoprotectora que contraresta el dany i envelliment de la pell a causa de l'exposició al sol. És adequat per a les primeres exposicions solars i, en els casos de sol intens, per a la pell molt blanca, fràgil i intolerants al sol. Es recomana una protecció molt alta en persones amb problemes d'exposició al sol (cremades, tractaments de bellesa i cicatrius post quirúrgiques, etc.) i malalties de la pell causada o agreujada per UV.

25.30

La crema solar Naturado protegeix efectivament el Cos i El Rostre de Els raigs UVA UVB i gràcies té la fórmula biològica certificada origen 100% natural.

23.90

Protector solar indicat per a pells clares. Aigua demanantial, accelerador del bronzejat natural.

22.95

Ultra fluida i fàcil d'aplicar, aquesta loció solar ofereix una protecció mineral alta contra el sol. Aporta una combinació de filtres solars minerals i un principi actiu de molècules antioxidants per a la pell, coneguts com el Alga-gorria. Aquesta Alga és capaç de neutralitzar els efectes del sol a l'instant. Protegeix la pell contra cremades i l'envelliment prematur gràcies a l'oli de coco i gira-sol. Apte per aplicar durant l'esport i en pells sensibles.