Jardineria

Fausta Minardi Fazio
16.90

Una manera natural de treballar la terra en harmonia amb la natura. Amb aquest llibre comprovarà com un adob orgànic pot ser tan eficaç com un artifcial. Una obra que de forma simple i amena li descobrirà tot el que neceista per cultivar el seu hort o el jardí d'una manera ecològica: fertilitzants i fitosanitaris naturals, hortalisses i fruiters, calendari de tasques mes a mes, eines ...

19.75

Al plaer de conrear nostre hort i produir les nostres hortalisses podem afegir el d'obtenir les nostres llavors, el que també ens proporcionarà llibertat i autonomia. Amb aquesta guia sabràs de manera clara i senzilla com obtenir i preservar llavors de 25 famílies de plantes, on trobaràs ordenades més de 50 hortalisses de les més habituals a més de flors i arbustos, fins i tot plantes silvestres. Podràs guardar varietats adaptades a les condicions, gustos i necessitats de la teva zona, per a preservar qualitat d'aromes, sabors i textures, i convertir també en guardià de la biodiversitat cultivada.

Mariano Bueno
25.00

El primer llibre de cultiu ecològic escrit per un autor nacional, coneixedor de la climatologia i l'agricultura d'Espanya. Amb consells i explicacions il · lustrades pas a pas sobre técnicas, llavors, etc. Una obra indicada tant per a aquells que vulguin iniciar-se en el cultiu com per als agricultors que volen canviar a l'agricultura ecològica.

12.50

I si convertim la nostra cuina en un jardí? Descobreix el plaer de transformar el blat, les llenties, la mostassa o l'alfals en brots tendres. Una aproximació absolutament moderna a la germinació i el seu ús en la cuina. Receptes tòniques que prioritzen els aliments crus, els sabors, les textures cruixents i les composicions vistoses. Els brots de llavors germinades formen part dels ingredients que podem classificar dins de tot el que contribueix a una alimentació viva. Introduir en els nostres menús, juntament amb el suc d'herbes, les algues, els oleaginosos, la fruita i la verdura fresca i crua (provinent de l'agricultura ecològica), és una de les millors formes d'aportar a l'organisme un excel · lent potencial d'energia. Aquesta obra ha rebut el Gourmand World Cookbook Award.