Infusions

2.21

Per la seva condició de protector i reparador de la membrana gàstrica és molt adequada en totes aquelles afeccions en què està afectat algun òrgan de laparell digestiu. A més ajuda a eliminar els gasos. És també adequada per al dolor destómac.

Herbes del moli
2.18

Digestiva, indicada pel mal panxa i de cap. També en casos d'úlcera, gastritis i espasmes en la menstruació. Acció calmant.

Herbes del moli
1.99

Aquesta planta té nombroses aplicacions terapèutiques. L'acció més notable de la "cua de cavall" és la diürètica: causa de la seva riquesa en sals de potassi, flavonoides i sapónidos, augmenta el fluid urinari. Per això la hi indica, tant per posar remei a la retenció de líquids general o localitzada, com per a altres problemes genitourinaris: càlculs renals, infeccions urinàries, cistitis, uretritis, inflamacions de la bufeta o pròstata. També ajuda a perdre pes. A més de les seves qualitats diürètiques, que contribueixen a eliminar l'excés de líquids, la qual cosa suposa una pèrdua substancial de pes al començament dels règims per aprimar-se, ajuda a eliminar les toxines, la qual cosa ajuda a recuperar l'equilibri corporal i influeix favorablement per eliminar el sobrepès. El cua de cavall enforteix les ungles i cabells. Contribueix a augmentar el creixement, millorar l'aspecte i corregir la debilitat de les ungles, mantenint ferms, i del cabell, evitant que apareguin cabells blancs, a causa del seu contingut de sílice, un component clau del teixit conjuntiu que forma aquestes parts del cos.

3.45

Relaxant, equilibrant, tranquil·litzadora.

3.71

Yogi Tea Ginseng et centra, et tranquil·litza i dóna suport la teva força interior. Aquesta barreja curosament equilibrada de ginseng, herba llimona, pela de taronja i menta fresca crea una deliciosa i complexa infusió de la qual gaudir a qualsevol hora del dia. L'essència d'aquesta infusió és: "Pau interior i confiança".

4.49

2.38

2.22

Les propietats beneficioses daquesta planta pera lobertura lligo digestiu, són que ajuda a eliminar els gasos; És un bon antivomitiu i facilita la digestió. Per últim, pot ser utilitzat com a relaxant intestinal. A més és molt utilitzada per al tractament de la grip i del refredat. El seu contingut en àcid ajuda a dissoldre les mucositats, per la qual cosa és molt utilitzada per al tractament de bronquitis.

Hifas da terra
7.95

3.76

9.15

Artemis
2.95

2.55

ajuda a tonificar el teu organisme, facilitant leliminació de toxines. A més et recàrrega denergia positiva.

2.49

ajuda a reduir lacidesa i tenir una bona i agradable digestió.