Farina

12.70

2.99

2.99

Farina d'Arròs, substitut ideal de la farina de blat.

2.76

1.15

La farina de civada està cada vegada més introduïda a les llars dels que es preocupen per una bona alimentació. La civada és un cereal molt complet, amb la farina de civada es poden preparar pans, bescuits, magdalenes o galetes.

2.99

4.40

Excel · lent per preparar salses, plats, pa, rebosteria, etc ..

4.10

1.52

2.39

Com més elevat és el tipus, més integral és una farina. Aquesta farina conté pràcticament la totalitat del segó. Alt contingut en fibres.

2.75

3.55

La farina de mantitoba s'obté molent el blat tendre i pren el seu nom de la regió canadenca, Matitoba, on creix resistent al fred. És una farina de força que gràcies al seu contingut en proteïnes s'utilitza per elaborar pa o pastes especials que necessitin d'una llarga levitació.

1.85

Per elaborar rebosteria, gelats, begudes, salses, coques, etc ... Pot substituir el cacau en qualsevol tipus de recepta, ia més es diferencia pel fet que cafeïna.

8.40

4.95

El cereal teff proporciona una bona quantitat de ferro que és fàcilment assimilat per l'organisme humà. El teff no conté gluten. Conté una bona quantitat de fibra, per la qual cosa prevé el càncer de còlon.

2.95

La farina d'espelta integral de Biográ està elaborada en cultiu ecològic, té un nivell alt de proteïnes i a més ens aporta magnesi, vitamines...

1.35

Elaborada en Molí de Pedres, la farina de blat integral és dalguna manera una farina no refinada, ja que conté la pell i la beina. conté un alt percentatge de fibra el que permet millorar la digestió.

Nature&cielo
3.49

Farina de sarraí producte de l'agricultura biològica. Garantida sense gluten. Empaquetatge: 500g.

6.99